Home ACTUALITAT ACTUALIDAD/ LA RIBERA, PRESENT EN LA FIRA DE LES COMARQUES
ACTUALIDAD/ LA RIBERA, PRESENT EN LA FIRA DE LES COMARQUES

ACTUALIDAD/ LA RIBERA, PRESENT EN LA FIRA DE LES COMARQUES

0
0


El departament de turisme del Consorci de la Ribera participa en aquesta activitat de promoció amb tota la informació i oferta turística de la Ribera de Xúquer.

València Turisme ha organitzat un nova edició del seu ja tradicional Fira de les Comarques, que se celebrarà de l’18 a el 20 de setembre per primer cop via on line a través del portal www.firacomarques.com, sota l’eslògan «Visitem València».

ALZISAN Ecologico y tradicional
anigifTOTALZIRAlargo

«Visitem València» o el turisme de proximitat

En aquesta ocasió, València Turisme convida a el públic a conèixer i recórrer el territori valencià, gaudir de les múltiples experiències turístiques que ofereix, sol·licitar informació detallada sobre aquestes per planificar pròximes escapades d’un o diversos dies per la província, fins i tot reservar experiències i productes turístics mitjançant WhatsApp o correu electrònic, visualitzar vídeos de promoció de múltiples destinacions, descarregar fullets, plànols i catàlegs … i tot a cop de clic, des del nostre ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

www.firacomarques.com

El web www.firacomarques.com recollirà les propostes turístiques de les diferents destinacions, estructurades per comarques, i les de les empreses dedicades a l’activitat turística al territori valencià, segons la seva tipologia, és a dir, Turisme Actiu / Natura, Turisme Cultural / patrimoni i Turisme Gastronòmic.

A més, la fira oferirà activitats addicionals com actuacions musicals i demostracions gastronòmiques en directe via streaming, una gimkana turística amb sorteig de premis per als participants, presentacions de productes i destinacions, així com la possibilitat de participar com a professional en reunions privades a través de la plataforma amb la col·laboració de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), durant els dies 17 i 18 de setembre, mitjançant sistema d’agenda de reunions de treball «one to one».

El certamen acollirà la participació d’un total de 48 empreses turístiques i 58 destinacions de la província ycuenta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Visit València.

La inauguració de la fira serà el dijous 17 de setembre a les 11 hores.