Home ACTUALITAT AJUNTAMENT/ Bonificació en l’impost de circulació fins al 75%
AJUNTAMENT/ Bonificació en l’impost de circulació fins al 75%

AJUNTAMENT/ Bonificació en l’impost de circulació fins al 75%

0
0

La veïna població de Guadassuar impulsa els vehicles de motor híbrid i elèctric

El consistori de Guadassuar fomenta, dins de la campa de maig de 12 mesos 12 accions la bonificació en l’impost de circulació de vehicles no contaminants per a lluitar contra el canvi climatic.

L’Ajuntament de Guadassuar es vol implicar en aquest nou model de desenvolupament més net i més sostenible. Per això, el programa “12 mesos 12 accions”, per a posar en marxa les mesures de protecció del planeta i de Guadassuar.

ALZISAN Ecologico y tradicional
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

En aquesta línia, la campanya “12 mesos 12 accions” consisteix en 12 accions o mesures que, des de la Regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal. Realitzaran una acció concreta cada mes de l’any, a través de la qual tractaran de sensibilitzar, conscienciar i motivar la participació i, entre tots, ajudar a frenar el canvi climàtic.

L’Ajuntament de Guadassuar, aplica una bonificació en l’impost de circulació fins al 50% per als vehicles híbrids (de gasolina i elèctrics) i fins al 75% per als vehicles elèctrics 100%. D’esta manera, contribuïm a incentivar-ne la compra i l’ús a fi de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

El CO2 és un gas afavorit, en gran part, pel fum dels vehicles contaminants i que origina un calfament excessiu del planeta. Això suposa una amenaça per a la vida a la Terra i afavorix l’origen i la propagació de noves malalties, com la Covid-19.

Els vehicles de motor híbrid i elèctric són el futur en la planificació d’una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient i amb la salut.

Close