Home ACTUALITAT FESTES/ El concurs de dibuix Fira Sant Onofre ja té guanyadora
FESTES/ El concurs de dibuix Fira Sant Onofre ja té guanyadora

FESTES/ El concurs de dibuix Fira Sant Onofre ja té guanyadora

0
0

Elena Sarrión, de l’IES Sant Vicent Ferrer guanya el concurs escolar de dibuix de la Fira i Festes de Sant Onofre des del confinament


Elena Sarrión Ramírez, de l’IES Sant Vicent Ferrer, ha guanyat el concurs de cartells anunciadors de la fira de San Onofre. A conseqüència de la crisi sanitària enguany no s’ha celebrat la fira, per la qual cosa el concurs de cartells s’ha transformat enguany en una visió infantil i juvenil de la fira des del confinament.


De tots els treballs presentats dels centres escolars Ribalta, Maria Auxiliadora, Santa Ana, Sant Josep de Calassanç i l’IES Sant Vicent Ferrer, es van seleccionar 47 finalistes. El jurat va decidir donar el premi al treball d’Elena Sarrión per la seua originalitat en presentar la unió dels balcons amb la imatge festiva de la fira. La guanyadora ha rebut un Ipad de mans de l’alcaldessa d’Algemesí.

ALZISAN Ecologico y tradicional


Algemesí celebra la fira i festes de Sant Onofre al llarg del mes de juny. Enguany s’han suspés totes les activitats per la crisi sanitària. La festivitat del patró d’Algemesí, el divendres 12 de juny, s’ha mantingut com a dia festiu local.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *