Home ACTUALITAT SEGURETAT/ Els delicte s’ha reduït un 44’7% a Carlet
SEGURETAT/ Els delicte s’ha reduït un  44’7%  a Carlet

SEGURETAT/ Els delicte s’ha reduït un 44’7% a Carlet

0
0

Carlet reduïx el nombre de delictes durant el 2020

  • Carlet ha reduït el nombre de delictes respecte a l’any passat en un 44’7%, en el període comprés entre gener i agost.
  • Els delictes relacionats amb la vivenda han sigut dels que més han baixat, amb un descens del 65’5%.

Una reducció que està relacionada amb el confinament decretat per l’estat d’alarma i la resta de mesures sanitàries que han obligat la ciutadania a quedar-se més a casa. És per això que també els delictes relacionats amb la vivenda han sigut dels que més han baixat, amb un descens del 65’5%.

Unes dades que el regidor de Policia, Bernardo Espert, ha valorat positivament: «tot i que es troba el factor confinament, la reducció de delictes és sempre una bona notícia, tenint en compte que la feina de les forces de seguretat, Policia Local i Guàrdia Civil, ha estat destinada a vigilar el compliment de l’estat d’alarma».

ALZISAN Ecologico y tradicional

Estes són les dades que s’han valorat este matí en la Junta Local de Seguretat Ciutadana celebrada a l’Ajuntament i que ha comptat amb representants de la Policía Local, de la Guàrdia Civil, l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, el regidor de Seguretat Ciutadana, Bernardo Espert, i el subdelegat del Govern, Rafael Rubio.

TOTALZIRA 3

Els representants municipals han destacat l’estreta col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil a la localitat, tal com expressava l’alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Ortega, que ha agraït «el treball desenvolupat per les forces de seguretat i la completa col·laboració de les dos institucions.»

No obstant això, també s’ha demanat que s’estudie seriosament l’increment del nombre d’agents de la Caserna de Carlet tenint en compte que es tracta d’una comandància que atén els temes de seguretat ciutadana de cinc pobles.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *