Home ACTUALITAT SOCIETAT/ Nous casos de Covid-19 a Corbera
SOCIETAT/ Nous casos de Covid-19 a Corbera

SOCIETAT/ Nous casos de Covid-19 a Corbera

0
0

COMUNICAT DEL PARTIT POPULAR DE CORBERA EN RELACIÓ AL NOUS CONTAGIS DE COVID-19 A CORBERA

Davant els nous casos de Covid-19 detectats al nostre poble, des del Partit Popular de Corbera volem manifestar el següent:
1.- Que tots els afectats es recuperen el mes prompte possible i que esta malaltia que pot tocar a qualsevol passe amb els menors símptomes possibles.
2.- Donat que tant una persona del jutjat de pau com un regidor de l’Ajuntament han donat positiu (així ens ho va confirmar ahir la portaveu del govern municipal), demanem responsabilitat i que es procedisca al tancament preventiu de les instal·lacions municipals afectades fins a la seua desinfecció i fins a que es puga assegurar que no hi han mes contagis en l’àmbit laboral.
3.- Sol·licitem que es facen les proves pertinents a totes aquelles persones que han estat en contacte, així com als funcionaris de l’Ajuntament i regidors.
4.- Per a demà dimecres esta previst que se celebre un ple ordinari. En este context, demanem que la sessió es realitze, per responsabilitat, de forma telemàtica.
5.- Donat que el govern municipal ha decidit seguir endavant en la celebració d’un concert el pròxim dijous i ha anunciat la venda anticipada d’entrades, demanem que no es celebren actes multitudinaris i que se suspenga qualsevol acte públic.

Evitem exposar-nos. Evitem els riscos. Evitem els contagis.

ALZISAN Ecologico y tradicional

PARTIT POPULAR DE CORBERA

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *