Home ACTUALITAT SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere
SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

0
0

Alberic se suma a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament d’Alberic va aprovar en el plenari municipal ordinari celebrat ahir dijous la seua adhesió a la Xarxa de Municipi Protegits contra la Violència de Gènere, després de la proposta realitzada i defensada per la seua regidora d’Igualtat, Isabel Beta.

La proposta va aconseguir el suport de totes les formacions polítiques amb representació en el consistori i suposa una mostra més de les accions que l’equip de govern encapçalat per Toño Carratalá està portant en aquesta legislatura en favor de la igualtat entre homes i dones. La Xarxa és una iniciativa de la Diputació de València amb la finalitat d’aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones.

ALZISAN Ecologico y tradicional


“I ací sempre hem estat. I ací sempre volem estar en el futur. Fins que desaparega la violència. Mai està de més ratificar el nostre compromís contra la violència contra les dones i el nostre suport a totes aquelles que la pateixen i és per això que, fruit d’un treball continuat, considerem que és necessari (quasi una obligació) l’adhesió a esta entitat que ens ajuda a ser més fortes contra esta xacra social”, va argumentar la regidora Isabel Beta en el plenari. L’objectiu d’esta xarxa és recolzar-se en els municipis per a l’elaboració de programes, mesures i accions per a l’eradicació de la violència de gènere, així com l’intercanvi d’iniciatives locals entre tots els pobles adherits.


“Des de la Regidoria d’Igualtat hem d’impulsar tota classe de projectes que servisquen per a identificar i difondre bones pràctiques locals en la lluita contra la violència de gènere i per això adherir-nos en esta xarxa suposa un pas més d’este ajuntament i de la Regidoria d’Igualtat. Seguirem. No pararem. Les dones d’Alberic han de percebre que estem al seu costat. De forma convençuda. De manera contundent”, ratificà Beta.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *