Home ACTUALITAT SUCCESSOS/ Dos policies salven la vida d’una xiqueta
SUCCESSOS/ Dos policies salven la vida d’una xiqueta

SUCCESSOS/ Dos policies salven la vida d’una xiqueta

0
0

Dos policies locals de Sueca salven la vida d’una xiqueta de dos anys

            La Policia Local de Sueca va rebre ahir a la vesprada, sobre les 17 hores, un avís que una xiqueta de dos anys romania inconscient i en estat de rigidesa als braços del seu pare qui, plorant, va eixir al carrer per a demanar ajuda.

Tot sembla indicar que la xiqueta es va ennuegar i, després d’observar els seus pares que es trobava en una situació crítica, van demanar auxili desesperadament als ciutadans que van trobar al carrer.

ALZISAN Ecologico y tradicional

            Dos veïns de Sueca van telefonar de seguida a la Policia. Immediatament es van personar dos agents els quals van prendre a la menor en braços i li van realitzar maniobres de primers auxilis a les quals va reaccionar positivament esclafint a plorar.

Després del feliç desenllaç, els agents van tranquil·litzar als pares i van sol·licitar la presència d’un Suport Vital Bàsic que va traslladar a la xiqueta a l’Hospital de la Ribera.

            “Una vegada més, queda demostrada la professionalitat i la important labor que realitza la nostra Policia Local, sempre al servei dels ciutadans. Vull felicitar els dos agents que van aconseguir reanimar a la xiqueta, així com a tot el cos de la Policia Local de Sueca per la seua labor diària en benefici dels nostres ciutadans i ciutadanes”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.