Home ACTUALITAT VIDEO/ Incendi en l’Avinguda Sants Patrons d’Alzira
VIDEO/ Incendi en l’Avinguda Sants Patrons d’Alzira

VIDEO/ Incendi en l’Avinguda Sants Patrons d’Alzira

0
0

Incendi d’un habitatge a Alzira.


Sobre les 7 de la vesprada s’ha incendiat un habitatge, una quarta altura, en una finca de l’avinguda Sants Patrons numero 8 d’Alzira. En l’habitatge es trobava la seua propietària una dona major que sol·licitá ajuda a la seua filla que viu en el mateix replà.

Segons ha pogut saber aquest diari digital l’avís l’ha realitzat la propietària de l’establiment situat en els baixos de l’edifici, BonCafe, que ha contactat amb policia lliure de servei

ALZISAN Ecologico y tradicional

Totes dues dones han resultat afectades per l’incendi en mans i rostre segons comentes veïns presents i han sigut ateses pels sanitaris presents. Pel que sembla l’incendi s’ha produït per un curt circuit en la instal·lació on estava situada la televisió.

En l’accident s’han personat bombers del parc d’Alzira, Cullera, Silla i Torrent. Que han procedit a desallotjar els habitatges i atendre els veïns una vegada s’ha controlat l’incendi.

A aquestes hora els efectius continuen amb les tasques de ventilació de les zones comunes i es troba tallada en tots dos sentits l’avinguda Sants Patrons

A més de la vivenda on s’ha iniciat el foc, altra vivenda s’ha vist afectada pel foc i altres quatre en menor mesura pel fum. Es desconeixen les causes que han originat l’incendi que ja està extingit. Els bombers treballen ara en el sanejament de la façana amb un vehicle d’altura.