Home AJUNTAMENT AJUNTAMENT/ Alzira neteja i desinfecta 3.043 albellons
AJUNTAMENT/ Alzira neteja i desinfecta 3.043 albellons

AJUNTAMENT/ Alzira neteja i desinfecta 3.043 albellons

0
0

Alzira neteja i desinfecta 3.043 albellons en el casc urbà

Des de la regidoria de Serveis Urbans es continua treballant en la desinfecció de la ciutat per pal·liar els efectes del COVID 19. Al llarg de les dues últimes setmanes s’han desinfectat un total de 3.043 albellons dels 4.000 que existeixen al nucli urbà.

Estos treballs s’han dut a terme en primer lloc als 143 embornals propers a les farmàcies i dels 145 pròxims als supermercats.

ALZISAN Ecologico y tradicional

També s’han tractat 559 embornals a la zona de La Vila, 696 a la zona de Sants Patrons, 150 a l’Alquerieta, 310 a Doctor Ferran, 748 a les Basses i 399 a la zona del Parc Pere Crespí.

Al llarg dels pròxims dies, i si ho permet l’oratge, es continuarà treballant per seguir amb el tractament de desinfecció de la resta d’albellons de la ciutat: les conques de Venècia i de la Muntanyeta-Galvañón.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que “És important que cuidem la neteja i desinfecció de la nostra ciutat, principalment davant esta situación d’alarma sanitària on hem de reforçar el servei de neteja per cuidar de la salut de totes les alzirenyes i alzirenys.