Home AJUNTAMENT AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques
AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques

AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques

0
0

“Hi ha interessos partidistes per a crear confusió al voltant de la compatibilitat de les ajudes

El passat dimarts l’Ajuntament anunciava les noves ajudes a treballadors autònoms destinades a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira i compatibles amb les ajudes de la Generalitat Valenciana publicades el passat mes d’abril.

Prèviament l’Ajuntament ha obtingut l’acord favorable i unànime del plenari al contingut de les ajudes, així com també comptem amb el vistiplau de la Secretaria i la Intervenció municipal.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Davant els dubtes existents pel que fa a la compatibilitat de les ajudes cal dir que l’objecte de les autonòmiques consistix a compensar la disminució d’ingressos com a conseqüència de l’estat d’alarma, i en el cas de les ajudes locals la finalitat és impulsar l’activitat econòmica i reactivar-la una vegada es torne a posar en marxa amb la nova normalitat.

En este sentit l’alcalde d’Alzira ha assenyalat que determinades formacions han qüestionat estes ajudes: “Hi ha interessos partidistes per a crear confusió al voltant de la compatibilitat de les ajudes, quan són complementàries a les autonòmiques.

L’objecte de les de la Generalitat és compensar la disminució d’ingressos, mentre que les nostres es dirigixen a la posada en marxa i reactivació del comerç quan òbriguen”.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

L’alcalde també ha explicat que l’Ajuntament compta amb un informe sobre la inexistència de duplicitats elaborat per la Conselleria de Presidència a través de la Direcció General de l’Administració Local de la Generalitat Valenciana així com un altre informe, també favorable, sobre Sostenibilitat Financera subscrit per la mateixa

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *