Home ACTUALITAT ACTUALITAT/ El Xúquer creix a menor velocitat
ACTUALITAT/ El Xúquer creix a menor velocitat

ACTUALITAT/ El Xúquer creix a menor velocitat

0
0

ALZIRA Actualització alerta -20 hores-

La situació és de “tensa espera”, pareix que no plourà esta nit, el Xúquer creix a menor velocitat perquè ha abaixat la intensitat d’aportació i els afluents i l’embassament de Bellús està controlat i estabilitzat. Tot i això, estem alerta per si estes dos circumstàncies canviaren.

A les 19 hores l’Alcalde de la ciutat, Diego Gómez, s’ha reunit amb els regidors de la corporació, els tècnics municipals de Serveis Públics, Medi Ambient, Policia Local, Aigües de València, Protecció Civil, Creu Roja i Bombers, per a exposar la situació a hores d’ara, vore els diferents escenaris possibles i coordinar actuacions.

ALZISAN Ecologico y tradicional

El barranc de la Casella està a 4 metres a l’altura del pont de Xàtiva, les comportes estan tancades i tots els indicadors que tenim a la zona de Les Basses estan també estables.

L’alcalde, Diego Gómez, ha explicat que la crescuda del riu es preveu que es produisca entre les 12 i la 1 de la matinada. Els serveis municipals implicats continuen en alerta i treballant durant tota la nit.

Demanem a la ciutadania que estiga pendent de la informació municipal a través dels canals oficials de l’Ajuntament, on s’avisarà de qualsevol incidència. Cap a les 12 de la nit actualitzarem la informació.