Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA ACTUALITAT/ Incorporació de 7 persones al programa d’ocupació EMCORP,
ACTUALITAT/ Incorporació de 7 persones al programa d’ocupació EMCORP,

ACTUALITAT/ Incorporació de 7 persones al programa d’ocupació EMCORP,

0
0

Alzira incorpora 7 persones del programa d’ocupació EMCORP, subvencionat amb 115.508 €

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha donat la benvinguda este matí a les 7 persones que han sigut contractades per l’Ajuntament gràcies al programa de Foment d’ocupació EMCORP, subvencionat pel Labora, amb un import total de 115.508,85 euros.

L’objectiu d’este programa és donar una oportunitat laboral, durant sis mesos a jornada completa, a persones majors de 30 anys, qualificades i en situació prèvia de desocupació.

ALZISAN Ecologico y tradicional
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha acollit els seleccionats en un breu acte al Saló d’Actes i ha assenyalat “la voluntat de l’equip de govern per a dur endavant totes les polítiques orientades a la ciutadania que ajuden, tant en l’àmbit formatiu com en l’àmbit professional, a la millora de la situació laboral dels alzirenys”.

Les persones incorporades donaran suport a les tasques administratives i de gestió general, suport al Servei d’Emprenedors i de Comerç i Gestió de Programes Europeus en Idea, tasques de revisió i actualització de béns historicoartístics municipals inventariats al Muma, tasques al Departament de Patrimoni, Prevenció de Riscos Laborals i Gestió del Territori.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *