Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA ACTUALITAT/ Ortega «no son mesures agradables, però el que pot vindre potser molt pitjor».
ACTUALITAT/ Ortega «no son mesures agradables, però el que pot vindre potser molt pitjor».

ACTUALITAT/ Ortega «no son mesures agradables, però el que pot vindre potser molt pitjor».

0
0

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, es dirigeix als seus conciutadans.

No us podeu imaginar el que pot suposar per una alcaldessa passar els moments tan durs que estic vivint.

Hui, a la reunió d’alcaldies amb Salut Publica, ens han confirmat la trista notícia de que en els últims 7 dies s’han disparat els contagis a Carlet, i per tant, hem tingut que prendre mesures molt restrictives, avalades per Salut Pública, que podeu trobar a la pàgina de l’Ajuntament de Carlet.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Davant alguns comentaris que he vist, fruit de les vostres preocupacions, vull fer els següents aclariments:

L’Ajuntament no te competència per tancar bars ni establiments d’ocí o reduir el seu horari, és competència de la Consellera de Sanitat, amb qui demà tindrem una reunió telemàtica i on valorarem com actuar al respecte.

En relació als col.les passa el mateix, no tenim competència municipal, no obstant hi ha uns protocols molt estrictes que esperem funcionen bé i només hagem de tancar aules puntuals.

Respecte a les desinfeccions massives de carrers per nebulizadors en tractors. Ara que es coneix el virus, les autoritats sanitàries no les recomanen, per la seua ineficàcia i fins i tot, perquè pot ser perillós per persones amb problemes respiratòris

El que estem fent és un fort reforçament en la neteja i desinfecció de les zones recomanades per Salut publica. Repetísc : Carlet està desinfectant correctament i anem a incrementar encara més ,però no amb les nebulitzacions massives, pel nostre bé.

Respecte del tema de tancar el cementeri , cal tindre en compte que ha estat una recomanació basada en la salud. Al cementeri, lamentablement quan es va, és molt normal emocionar-te, plorar. Les persones usuàries son d’alt risc normalment . A més, pots anar amb més gent o trobar-te amb un soterrar i no oblidem que el contagi també és per les mucoses dels ulls. Per favor, comprensió per només uns dies que va a durar està mesura

Soc conscient que son mesures dures, difícils, però no tenim una altra eixida si volem baixar SI o SI L’increment de positius perquè no ens confinen. Un confinament del poble seria terrible per tota l’economia, però molt especialment per la campanya del caqui.

De tot cor, sé que no son mesures agradables, però el que pot vindre potser molt pitjor.

Per favor, ara si, més que mai, hem de tindre por al covid a tothora, també quan quedem amb familiars o amics.

anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Confie en que totes i tots heu vist la perillositat del contagi. Cal tindre por!!! Només així podrem eixir d’esta pandèmia i baixar les xifres.

Perfavor, confie en vosaltres. Confieu vosaltres amb mi, amb nosaltres, amb l’equip de govern.