Home AGRICULTURA AGRICULTURA/ 40.000€ per ajudar als agricultors.
AGRICULTURA/ 40.000€ per ajudar als agricultors.

AGRICULTURA/ 40.000€ per ajudar als agricultors.

0
0

El PP d’Alzira sol·licita s’havilite una partida de 40.000€ per ajudar als agricultors.

En el Consell Agrari es va proposar donar suport a aquesta proposta però en comissió ens la van rebutjar els membres de Compromis i PSOE

En l’últim Consell agrari des del Partit Popular vam proposar elevar al ple que es tramitarà una partida de 40.000€ destinada a fungicides per a pal·liar els danys de les collites per asfíxia radicular tal com va informar el tècnic de medi ambient, que si bé fins a la primavera no es podrà calcular els danys per asfíxia, va recomanar buscar crèdits per a poder pal·liar els danys amb fungicides.

ALZISAN Ecologico y tradicional

El nostre representant en el Consell, es va comprometre a presentar la petició en la comissió informativa del dimarts 28, on es debatien els pressupostos municipals del 2020.

Aquesta iniciativa va ser aplaudida per la totalitat dels membres representants en el Consell, oferint-se fins i tot el president, el regidor Carreres a secundar-la, com va ser la nostra sorpresa quan en aquesta comissió informativa va ser desestimada pel vot en contra de Compromis i Psoe.

Una vegada més s’ha utilitzat al consell per a mentir, alguna cosa que ha causat molt de malestar entre els agricultors afectats.

El Grup Popular, en el ple de hui dimecres dia 29, tornarem a defensar aquest punt, perquè creiem que cal donar suport a l’agricultura i no desmantellar-la com està ocorrent, per això volem estar al costat de l’agricultor i tornarem a insistir amb aquesta proposta demanant a l’equip de govern que reconsideren la seua postura.