Home ACTUALITAT ALZIRA ACTUALITZACIÓ PLUJA 6.30 H
ALZIRA ACTUALITZACIÓ PLUJA 6.30 H

ALZIRA ACTUALITZACIÓ PLUJA 6.30 H

0
0


Molt pendents de la crescuda del Xúquer a Alzira.


• Tallada la carretera d’Albalat

A hores d’ara estem molt pendents de la crescuda del Xúquer. La nostra preocupació és el nivell de cabdal del riu però també del barranc de la Casella i el Barxeta.

El barranc de la Cassella ara mateix porta 2 metres a l’altura del pont de Xàtiva i el canal de les Basses ha arreplegat una gran quantitat d’aigua provinent dels barrancs.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Està tallada la carretera d’Albalat per l’eixida del barranc de la Murta i a nivell del terme municipal no tenim constància pel moment d’altres talls.

En el casc urbà hi ha normalitat, però estem molt pendents de la pujada del Xúquer, encara que seguim dins de la seua capacitat. Molt atents a les recomanacions de l’Ajuntament, per saber si cal retirar ensers de les plantes baixes en funció de l’evolució.

La passada nit ha sigut complicada per la pluja intensa acompayada per aparell elèctric i a això se suma l’arribada d’aigua provinent de l’Albaida, el Barxeta i l’embassament de Bellús.

Recordem que a la nostra ciutat estan suspeses les classes i que anit es va recomanar retirar els vehicles de les zones inundables
Vos demanem molta precaució i que seguiu informats de l’actualitat municipal pels canals oficials de l’Ajuntament d’Alzira.