Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA FALLES/Alzira reprén les activitats falleres dins de la «normalitat actual»
FALLES/Alzira reprén les activitats falleres dins de la «normalitat actual»

FALLES/Alzira reprén les activitats falleres dins de la «normalitat actual»

0
0

Aquest passat dimarts es va realitzar una reunió de presidents en la seu de junta local fallera d’Alzira.

A estar reunió, a la que va asistir el regidor de festes de l’Ajuntament d’Alzira, Xavi Pérez, es van tractar temes actuals relacionades en el món faller alzireny i la possibilitat de realitzar actes enfront de l’alerta sanitària existent

anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Es reprenem les activitats als casals els divendres. Per tal es deguem respectar les condicions sanitàries actuals. Próximamente se informara tan la capacitat com les normes per a sopar i fer reunions.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Pròxims actes fallers

Dia 28 de Novembre se celebrara un acte per donar les recompenses de ninot indultat, de secció, votació popular i cavalcada en el que ja sonarà per al carrer música i desfilada en aquest cas de les FM´s i Presidents de cada comissió.

També arranquem en els treballs de calent en el llibret i els pagaments de les cotes que com ja és sabut la mayoria de comissions han reduït considerablemet.

Des de Junta Local Fallera d’Alzira s’ha conformat una Comissió d’activitats fallera per tal de moure de forma diferent al habitual la festa i ambient faller per a totes les comisions.

tags:

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *