Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA OPINIÓ/ «Aclarir que…»
OPINIÓ/ «Aclarir que…»

OPINIÓ/ «Aclarir que…»

0
0

Degut a les greus acusacions que s’estan llançant per part de Populares la Barraca, …

En el que afirma que «La alcaldesa […] Promueve un acto multitudinario cuya organización atentó contra la salud de los vecinos» i en el que amenaça en el cas de que algun assistent a l’espectacle acabe contagiant-se de covid-19 en «interponer actuaciones judiciales» (Imatge 1)

Aclarir que es compliren les normes que indica l’autoritat competent per als espectacles que es realitzen a l’aire lliure. Que en aquestos actes la distància mínima de seguretat no és condició » sine quan non» i pot ser substituïda per l’ús de mascaretes pels assistents. (Imatge 2)

ALZISAN Ecologico y tradicional

Aclarir que quan el Partit Popular afirma que » La alcaldesa de la Barraca d’Aigües Vives promueve un acto multitudinario sin medidas de seguridad sanitaria» (Imatge 3) menteix descaradament. Durant els dies previs a l’espectacle s’ha estat anunciant l’acte i informant que -s’exigirà a tot el públic assistent l’ús de mascareta i el seguiment de les normes «etiqueta respiratòria»- (Imatge 4) A més al recinte es va facilitar gel hidroalcohòlic per a que els assistents es rentaren les mans abans d’accedir a les cadires. (Imatge 5) També comptarem amb observadors per a que informaren als assistents de que calia complir en tot moment les mesures de seguretat sanitària per a visualitzar l’espectacle.

Preguem a Populares la Barraca s’informe millor abans de publicar qualsevol cosa i així evitar la crispació que aquestes publicacions provoquen.

Gràcies.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *