Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA OPINIÓ/ Les denúncies de Amis de la Murta
OPINIÓ/  Les denúncies de Amis de la Murta

OPINIÓ/ Les denúncies de Amis de la Murta

0
0

L’associació Amics de la Murta volen mostrar el seu malestar i discrepància davant les noves normes municipals per a accedir al paratge natural de la Murta amb la següent nota de premsa dirigida al nostre diari digital

Des de l’Associació AMICS de la MURTA:  

NO COMPARTIM les mesures de limitació de l’aforament d’un espai natural obert com és la Vall de La Murta. La responsabilitat individual de guardar la distància social, i si no fora possible, la utilització de les mascaretes considerem que és suficient.  

ALZISAN Ecologico y tradicional

DENUNCIEM la discriminació que patix la Vall de La Murta, en referència a les mesures de control d’aforament que l’Ajuntament d’Alzira ha imposat als Paratges Naturals Municipals, per unes suposades qüestions de salut publica, i que sols afecten La Murta i no a La Casella on es pot accedir sense cap control.  

DENUNCIEM, en conseqüència, que les limitacions d’aforament a la Vall de La Murta, ho són per qüestions ideològiques i que el que es pretenen és imposar les màximes dificultats amb l’objectiu de dissuadir que la gent puga visitar La Murta.  

TORNEM A EXIGIR la creació d’un Òrgan de Gestió i Finançament per a La Murta després que, l’Ajuntament d’Alzira, ens diguera que no a la creació d’una Fundació Municipal que comptava, amb el consens i la unanimitat, de tots els partits polítics que conformen l’actual Corporació  d’Alzira.  

TORNEM A EXIGIR dotar La Murta d’un Punt d’Informació, amb personal qualificat, per assessorar els visitants en tots els aspectes que la conformen i per a informar-los de les rutes i els seus riscos per evitar accidents i rescats. No com ara que hi ha un treballador, amb contracte temporal per borsa de treball i sense formació específica, que a més ha de fer  les funcions de control d’accessos i de policia que no li corresponen.  

DENUNCIEM que no és veritat que s’estiga produint una invasió de La Murta pels humans, com des de l’Ajuntament es vol fer creure a l’opinió publica, i que el que sí que està produint-se, des de fa anys, és una invasió de porcs senglars, que no tenen depredador natural, i a la que no se li està posant solució.