Home ACTUALITAT SALUT/ Nou accelerador lineal de l’Hospital Universitari de la Ribera d’Alzira
SALUT/ Nou accelerador lineal de l’Hospital Universitari de la Ribera d’Alzira

SALUT/ Nou accelerador lineal de l’Hospital Universitari de la Ribera d’Alzira

0
0

Entra en funcionament el nou accelerador lineal de l’Hospital Universitari de la Ribera

Radioter脿pia per a malalties oncol貌giques

  • Uns 700 pacients a l’any es beneficiaran del nou equip, que permet tractar tot tipus de c脿ncers primaris i metast脿sics
  • El nou equip augmenta l’efectivitat, precisi贸, seguretat i rapidesa dels tractaments oncol貌gics de Radioter脿pia
  • Amb una inversi贸 de 3,2 milions d’euros, este equip d’煤ltima generaci贸 millora la dotaci贸 tecnol貌gica de l’Hospital d’Alzira

El nou accelerador lineal de l’Hospital Universitari de la Ribera ha entrat en funcionament esta setmana. Es tracta d’un equip Truebeam, d’煤ltima generaci贸 per al tractament oncol貌gic amb Radioter脿pia.

script async src=»https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»>

La incorporaci贸 d’este nou equip a l’Hospital d’Alzira ha suposat una inversi贸 de 3,2 milions d’euros per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica, que s’han destinat tant a la seua compra com a l’adequaci贸 de l’espai on ha quedat instal路lat.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Este equip ha substitu茂t un dels dos acceleradors lineals amb qu猫 comptava el centre alcireny que, despr茅s de 19 anys de funcionament, havia quedat obsolet.

Segons ha destacat la gerent l’Hospital de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, 鈥渁mb la incorporaci贸 i posada en marxa d’este nou accelerador lineal millorem la dotaci贸 tecnol貌gica d’Hospital d’Alzira, proporcionant-li els m茅s avan莽ats instruments en el camp del diagn貌stic i tractament鈥.

En este sentit, 鈥渓’Hospital de la Ribera tamb茅 compta, des del mes de gener passat, amb un equip de PET-TC, el primer d’estes caracter铆stiques en els seus 21 anys de funcionament i, en breu, comen莽ar脿 a instal路lar una nova Resson脿ncia Magn猫tica, que substituir脿 una de les dos actuals amb qu猫 compta el centre hospitalari鈥, ha afirmat Fuster.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

700 pacients a l’any

Uns 700 pacients a l’any es beneficiaran del nou accelerador lineal, que permet tractar tot tipus de c脿ncers primaris i metast脿sics. Aix铆, la seua alta precisi贸 permetr脿 destruir les c猫l路lules canceroses, minimitzant, alhora, els efectes en els teixits circumdants sans del pacient i millorant, amb aix貌, el resultat cl铆nic dels tractaments.

De la mateixa manera, el nou equip redueix el nombre de sessions necess脿ries per a un gran nombre de tractaments, agilitant al mateix temps els temps de resposta.

Un altre dels beneficis d’esta nova tecnologia 茅s que les sessions de tractament de determinades patologies poden veure redu茂da notablement la seua duraci贸, en passar de 20 minuts a nom茅s 3 minuts, la qual cosa minimitza l’estr茅s que cada sessi贸 genera en el pacient. 

anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Aix铆 mateix, l’equip porta incorporat un sistema d’imatge per Raigs X integrat que permet con茅ixer la posici贸 exacta del tumor per a, aix铆, delimitar els feixos de radiaci贸 amb major exactitud. Si el pacient es mou volunt脿ria o involunt脿riament, el metge i t猫cnic el detecten i ajusten el feix de radiaci贸, una caracter铆stica que contribueix, encara m茅s, a l’efectivitat, precisi贸, seguretat i rapidesa dels tractaments.

A m茅s de les ter脿pies oncol貌giques, el nou accelerador lineal tamb茅 pot emprar-se per a tractaments de tumors no malignes inaccessibles a la cirurgia per la seua localitzaci贸 o comorbilitat del pacient, mitjan莽ant t猫cniques de radiocirurgia o estereot脿xia.

dejanos tu comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *