Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA SOLIDARITAT/ Compromís Alzira aporta 1.000 € al fons solidari SOM ALZIRA
SOLIDARITAT/ Compromís Alzira aporta 1.000 € al fons solidari SOM ALZIRA

SOLIDARITAT/ Compromís Alzira aporta 1.000 € al fons solidari SOM ALZIRA

0
0

Compromís Alzira aporta 1.000 € al fons solidari SOM ALZIRA

Des de l’Executiva del col·lectiu local de Compromís Alzira, es va decidir donar l’opció a les persones militants i simpatitzants del col·lectiu que feren la seua aportació al fons solidari que ha obert l’Ajuntament d’Alzira.  Finalment, aquestes aportacions ascendeixen als 1.000 € que hem ingressat al fons SOM ALZIRA.

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’Ajuntament d’Alzira, va aprovar al ple del mes d’abril la creació d’un fons solidari, amb el nom SOM ALZIRA, per tal de rebre aportacions econòmiques destinades a cobrir les necessitats extremes creades per la crisi social derivada de la pandèmia de la Covid-19. Concretament, serà utilitzat per a garantir l’alimentació a tots els menors durant el període estival.

Aquesta quantitat se suma a la que el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament ha aportat segons l’acord que prengueren tots els grups municipals de dedicar la meitat de la subvenció que reben de la Corporació municipal per a obrir el Fons. Dels 12.500 € totals, el Grup Municipal aporta 4.560 €.

Des de l’Executiva només ens queda agrair a totes les companyes i companys la seua solidaritat envers la ciutadania més vulnerable d’Alzira.

Executiva Local Compromís Alzira