Home AJUNTAMENT VIDEO/ La situació econòmica de l’Ajuntament d’Alzira
VIDEO/ La situació econòmica de l’Ajuntament d’Alzira

VIDEO/ La situació econòmica de l’Ajuntament d’Alzira

0
0

L’ajuntament d’Alzira davant la falta de liquiditat ha demanat un crèdit a una entitat bancària de la ciutat

El préstec seria, segons s’ha publicat en alguns mitjans digitals, de sis milions d’euros a tornar en el termini d’un any. Aquest préstec de sis milions poden donar al govern municipal alzireny un respir d’alguns mesos atés que, com bé es va dir en el plenari del passat mes, l’ajuntament necessita tots els mesos dos milions i mig d’euros per a pagar les despeses fixes de l’ajuntament entre els quals están les nomines dels treballadors de la casa.

La falta d’ingressos a l’ajuntament donada l’actual situació de la pandèmia i els retards en els pagaments dels deutes de la Generalitat que segons les últimes dades ascendeix a algo més de quatre milions d’euros, han deixat al govern municipal sense liquiditat per a afrontar alguns temes importants. Temes que podran ser atesos, possiblement, a partir del mes de juny- juliol quan la ciutadania comence a pagar els rebuts correspon a l’IBI que han quedat ajornat durant dos mesos.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Com bé queda reflectit en el vídeo adjunt, quan Fernando Pascual respon a les mocions del grup Popular en el passat ple, l’ajuntament no ha tingut ingressos hasta el moment, sols han rebut de la Generalitat 100.000 euros i 1,5 milions d’euros de la Diputació de València.

           

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *