Home COMARCAL RIBERA ALTA CARCAIXENT FESTES/ Sis castells de focs artificials a Carcaixent
FESTES/ Sis castells de focs artificials a Carcaixent

FESTES/ Sis castells de focs artificials a Carcaixent

0
0

L’Ajuntament de Carcaixent informa de la situació dels diferents focs artificials que es disparen demà

anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Carcaixent es prepara per viure uns dies de festes atípics. L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria de Festes, ha preparat un programa d’actes senzill adaptat a les circumstàncies actuals. Els actes tindran lloc des del dijous 8 fins el dissabte 17 d’octubre, amb restricció d’aforament i mesures de prevenció i control per tal de garantir la seguretat davant la COVID-19.

La principal novetat d’enguany és la disparada d’un castell de focs artificials el dia 8 a les 21:00 hores des de diferents punts de la localitat. En total seran 6 castells de focs amb més de 200 quilos de pólvora en total que es dispararan de forma simultània al Parc Navarro Daràs, barri de les Barraques, Cogullada, barri de la Muntanyeta, barri de Santa Bàrbara i Aparcament FEVE. El dia 16 a les 22:30 un castell simultani posarà punt i final a les festes de 2020.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Informació important Castells de Focs Simultanis a Carcaixent.

Demà a les 21:00 hores tindrà lloc una disparada simultània de sis castells de focs artificials des de diferents punts de la localitat de Carcaixent.

En els mapes podeu veure els punts exactes de la disparada:- Zona Barri Santa Bàrbara- Zona Cogullada- Zona Aparcament FEVE- Zona Barri La Muntanyeta- Zona Barri Les Barraques- Zona Parc Navarro Daràs

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *