Home POLITICA POLÍTICA/ Nou President d’ERPV a la RIbera Alta, Francesc Gil
POLÍTICA/ Nou President d’ERPV a la RIbera Alta, Francesc Gil

POLÍTICA/ Nou President d’ERPV a la RIbera Alta, Francesc Gil

0
0

Avui dissabte 11 de juliol s’ha celebrat el congrés comarcal d’Esquerra Republicana del País Valencià a la comarca de la Ribera Alta.

La militància ha donat el seu suport unànime a Francesc Gil i el seu equip, conformat per Francesc Sanxis, Júlia Andrés, Josep Quiles, Berta Calvo i Josep Solà.

El nou president ha explicat el pla de la nova direcció comarcal per a augmentar la implantació del partit a tots els pobles de la Ribera Alta «ens hem de constituir com una eina de país que ens faça superar la tanca electoral del 5% per accedir a les Corts» ha dit Gil en la seua intervenció tot destacant temes fonamentals per a la comarca com són els problemes amb els trens de rodalies, la conservació i protecció del Xúquer, el problema de les plagues dels cítrics i de la cadena de distribució dels productes del camp. En aquest sentit ha manifestat que «som el partit que lluita des del primer dia contra els acords d’Europa amb tercers, des del vot negatiu a l’acord amb Sud Àfrica al de fa setmanes contra l’acord amb Vietnam, del que aquesta mateixa setmana hem demanat informació al govern espanyol. I tot això la gent de la Ribera Alta ho ha de saber. Ha de saber que si pot comptar amb una força política de debò, som nosaltres, és Esquerra Republicana del País Valencià».

ALZISAN Ecologico y tradicional

Al congrés de la Ribera Alta han estat presents el President d’ERPV Josep Barberà, la Secretaria General Maria Pérez i el Secretari d’Organització Domènec Garcia. Barberà s’ha mostrat satisfet per l’equip que dirigirà el partit a la comarca «un equip de gent amb ganes de donar a conèixer els principis republicans a la Ribera Alta, i de posar-se al servei de les dones i homes que hi viuen. Poques comarques com aquesta pateixen directament el que suposa estar sotmesos a un govern que ens menysprea.» 

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *