Home CULTURA CULTURA/ XI Concurs de Música de Cambra d’Alzira
CULTURA/ XI Concurs de Música de Cambra d’Alzira

CULTURA/ XI Concurs de Música de Cambra d’Alzira

0
0

DISSABTE 15 DE FEBRER DE 2020, AUDITORI DE LA CASA DE LA CULTURA

GRUP REPERTORI: PALMIA DÚO, (Clarinet i Piano) Sonatina para clarinete y piano B. Martinu, Moderato , Andante, Poco Allegro.
Fantasiestücke op. 73 R. Schumann Zart und mit Ausdruck, Lebhaft leicht ,Rasch und mit feuer

GRUP REPERTORI: AN DIE MUSIK, (Veu I Piano)
Vier Lieder F. Schubert 1. Ständchen 2. Du bist dieRuh 3. Der Jungling an der Quelle 4. An die Musik
Trois Chansons G. Fauré
1. Chanson d’amour 2. Au bord de l’eau 3. Apres un reve PALMIA DUO.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Palma Duo és una formació integrada pel clarinetista Pascual Montesinos Ruiz i pel pianista Alvaro Fernandez Algobia. Naix aquest mateix any 2019, per l’amistat d’aquests dos jovenes musics amb ganes de gaudir i fer gaudir fent musica. Van debutar amb un gran exit i aclamaciò del public en el VIII Congrés Nacional del clarinet organitzat per la ADEC.

Tenen al cap concerts en el ambit Nacional amb idees i projectes innovadors.
Pascual Montesinos Ruiz (clarinet): Cursa tercer de grau superior en el RCSMM amb Sr. Justo Sanz. Ademés, és membre integrant de la JOSC i de la JOA.
Ha participat amb diferents jovens orquestres tocant en auditoris com el Palau de València, Auditori Nacional d’Espanya, Auditori de la Diputacion d’Alacant (ADDA), etc.
Guanyador del V concurs de Jovens Interpretes del Centre Professional
Autoritzat de Musica «Vicent Sanchis i Sanz», així com premiat en l’IX Concurs Internacional de Clarinet Julian Menendez d’Avila.
Ha tocat com a solista en el VII Congrés Nacional de Clarinet, Auditori Manuel de Falla, Acadèmia de Belles arts de Madrid, Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) i a la ciutat de Innsbruck, Àustria entre altres.

Alvaro Fernandez Algobia (piano): Pianista madrileny llicenciat en el RCSMM amb el mestre Graham Jackson, actualment finalitzant el seu Màster de Interpretació en el Centre Superior Katarina Gurska, amb Mariana Gurkova.

La seua qualitat musical ha rebut reconeixements com el tercer premi del Concurs Internacional de Panticosa (2018), o el primer premi del Concurs de Cámara de Jesús de Monestir (2017) al costat del seu Quintet C.A.214.
Ademes, forma part de la plantilla de la JORCAM (2019-2021).
Com a music de cámara ha oferit concerts en grans sales com l’Auditori 400 del Reina Sofia de Madrid, en l’Audiència Provincial d’Osca o a la Sala de Cámara de l’Auditori Nacional de Madrid.
AN DIE MUSIK

Inca Ripoll Ribera naix a Cullera i als 7 anys inicia els seus estudis de viola en el Conservatori de la seua localitat, en el qual es gradua d’aquest mateix instrument en 2016 després d’iniciar en 2014 els estudis de cant lliric amb Irene Medan, mes tard s’incorpora al Conservatori de Cullera, on estudia amb Dora Solbis i Dolores Delgado.

Actualment estudia cinqué de Grau Professional en el Conservatori de Torrent amb Rafael Pinol.
Tambe ha ampliat els seus estudis de tecnica vocal amb cantants de la talla de Raquel Lojendio, Cristina Faus, Tina Gorina, Magdalena Llamas i Belen Roig, entre altres.
Ha treballat repertori amb pianistes com Stanislav Angelov, Javier
Carmena, Giorgio Celenza i Alexandre Korovitch.

A l’abril de 2019 aconsegueix el tercer premi en l’II Concurs de Musica de Cambra de Cullera, amb el grup “Allegro dt. senar troppo” (tres cantants i un pianista).

Ha col·laborat com a solista amb orquestra i banda sota la batuta de directors com Carlos Garces Fuentelsaz o Daniel Ibanez Barrera. Tambe ha realitzat concerts amb l’orquestra Santa Cecilia de Cullera o la Unio Musical d’Alzira.
El proxim mes d’abril estrenara el paper de Susan de l’obra A Dinner Engagement de Lennox Berkeley. Combina la seua activitat musical amb la comunicacion, ja que és graduada en Periodisme i s’ha especialitzat en comunicacion digital.

Borja Granell Ciscar naix a Sueca, on inicia els seus estudis d’oboé en el Ateneu Musical de la seua localitat.
Anys mes tard, estudia en el mateix centre l’especialitat de piano,
aconseguint el titule professional.

En 2009 accedeix al Conservatori Superior de València on estudia les especialitats de Composicion i Direccion.
En 2016 estudia un màster en Investigacion musical en la Universitat
Internacional de València.

És professor per oposicion des del 2019 en el Cos de Professors de Musica i Arts Escenicas de la Generalitat Valenciana en l’especialitat de Fonaments de Composicion.
Actualment, és professor de Armonia, Analisis i Fonaments de Composicion en el Conservatori Professional Josep Manuel Izquierdo de Catarroja.
Des de 2015 és el director titular de la banda de la Agrupacio Musical del Perello.

DISSABTE 15 DE FEBRER DE 2020, AUDITORI DE LA CASA DE LA CULTURA
PROVA FINAL 18´30 h.
ENTRADA: 3 € – reduida 2 €