Home CULTURA VIDEO/ Andreu Salom «Hui és el dia de l’Entrà»
VIDEO/ Andreu Salom «Hui és el dia de l’Entrà»

VIDEO/ Andreu Salom «Hui és el dia de l’Entrà»

0
0

MISSATGE DE L’ALCALDE DE L’ALCÚDIA, ANDREU SALOM

Hui és el dia de l’Entrà.

Hui és un dia especial per a l’Alcúdia, hui és el dia de l’Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto i no la podrem celebrar. Les precaucions davant la pandèmia de la COVID 19 ens han deixat sense Festes Majors i amb un buit en el cor per no poder eixir al carrer a viure l’Entrà com cada 7 de setembre.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Per fortuna, o per circumstàncies, em va tocar viure en carrer de volta. He pogut viure molts anys l’Entrà des de la porta de casa. Una casa que enguany, per primera vegada en dècades, estarà tancada i gelada.

Imagine que la tristor que sent jo, com Alcalde però sobretot com alcudienc, la compartim tots i totes. Però mai no em deixaré véncer per circumstàncies adverses i com tots vosaltres continuaré ferm esperant amb paciència a què se supere la pandèmia. Perquè junts l’anem a superar. Estic convençut d’això.

L’Entrà tornarà. Els nostres carrers tornaran a vestir les seues millors gal•les. Totes i tots eixirem a viure les festes. La nostra història ens demostra que hem sabut superar cada entrebanc sobrevingut. I, el que és millor, hem eixit reforçats davant l’adversitat.

Ja espere les festes del 2021. Tinc molta fe en què ja les viurem normalment i les gaudirem més intensament que mai. Espere d’ací a un any trobar-me a tots vosaltres pel carrer.

De moment, i com que enguany no la podrem viure, vos deixe el vídeo amb un llarg resum de l’Entrà del 2019. Per a que ens done forces i paciència fins el 21.

Una forta abraçada a tots i totes.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *