Home DESTACADES FESTES/ Completa programació de les festes de Sant Bernat

FESTES/ Completa programació de les festes de Sant Bernat

0
0
 • Alzira prepara les seues festes patronals 2018 en honor als seus Sants Patrons Bernardo María i Gracia.

 • Un any més la Capital de la Ribera Alta gaudira d’un ampli i complet programeu i activitats per a tots els públics i situat en diferents zones de la ciutat per a continuar amb la descentralització d’activitats.

PROGAMA D’ACTES FESTES DE SANT BERNAT ALZIRA 2018


 • Divendres 13 de juliol

22.00 hores – Plaça del Carbó XX FESTIVAL DE BANDES SANT BERNAT. Amb la participació de la Banda Municipal de València i Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira.

totalzira actualitat interior largo
ASOCIACION EMPRESARIAL ALZIRA

22.00 hores – Camp d’Esports de Venècia  XI RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira. Concurs de Play Back  A continuació, GRUPO VADNESS

 • Dissabte 14 de juliol

9 hores – Camp d’Esports de Venècia  XI RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira

Miniolimpíades . Les diferents comissions falleres realitzaran les diferents proves preparades per a enguany.

20 hores –  Pels carrers de la ciutat  XI RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira.Cavalcada, amb el següent itinerari: eixida del carrer Francisco Bono, Pare Castells fins a encreuament amb Mare de Déu de la Murta.

21.30 hores – Camp d’Esports de Venècia SOPAR SOLIDARI de pa en puny. Preu tiquet: 2 €. La recaptació anirà destinada a l’associació Dones Afectades per Càncer de Mama a Alzira, DACMA. Adquirix el teu tiquet a la Casa de la Cultura (de 19 a 21 h), Tourist Info de la plaça del Regne (de dimarts a dissabte: de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h, i diumenge d’11 a 14 h) i taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 h). Col·labora: Junta Local Fallera.

22.30 hores – Camp d’Esports de Venècia. Entrega de premis del XI RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira. A continuació, actuació RENACER FUSIÓ

20.30 hores – Gran Teatre d’Alzira. XXI APLEC DE DANSES SANT BERNAT.Amb la participació de l’Asociación Folklórica “Alonso de Mendoza” de La Garrovilla de Badajoz i i Grup de Danses d’Alzira.  Entrada lliure.

 • Dilluns 16 de juliol

De 9 a 13 hores – Plaça Major  Per Sant Bernat el comerç sona a festa. Alzira Ràdio emetrà en directe el seu programa matinal, “El dia per davant”.  Porta’ns el teu tiquet per una compra mínima de 20 € en algún comerç d’Alzira, d’eixe mateix matí i aconseguix una entrada per als concerts de les Festes de Sant Bernat

 • Dimarts 17 de juliol de 2018

De 9 a 13 hores – Àrea comercial Pere Crespí . Per Sant Bernat el comerç sona a festa. Alzira Ràdio emetrà en directe el seu programa matinal, “El dia per davant”. Porta’ns el teu tiquet per una compra mínima de 20 € en algún comerç d’Alzira, d’eixe mateix matí i aconseguix una Entrada per als concerts de les Festes de Sant Bernat

Parc de l’Alquerieta de 17.30 a 20.30 hores. FESTA INFANTIL. Vine a gaudir d’estos inflables i participa de la festa.

 

 • Dimecres 18 de juliol de 2018

Plaça Major de 17.30 a 20.30 hores. GRAN FESTA INFANTIL. Vine a disfrutar dels inflables, la pista de karts i atreveix-te amb el bou mecànic. Participa de la festa!

Camp d’Esports de Venècia a les 22.30 hores TRIBUTO MECANO – HIJA DE LA LUNA

Han passat 25 anys des que Mecano presentara la seua última gira Aidalai Tour i, dos generacions després, la seua música seguix molt present entre el gran públic. Per a commemorar este 25é aniversari, naix HIJA DE LA LUNA, un projecte tribut del grup més important del pop espanyol. Un concert que oferix al públic una reproducció clonada del mític grup, que sobrepassa el tribut per a convertir-se en tot un espectacle musical. Entrada: 5 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 • Dijous 19 de juliol de 2018

Parc de les Basses de 17.30 a 20.30 hores. FESTA INFANTIL amb inflables i MINI DISCO. Vine a disfrutar d’estos inflables i participa de la festa de balls.

Recinte Firal a les 22.30 hores. ROZALÉN –  GIRA “CUANDO EL RIO SUENA…” Rozalén és una de les veus més personals de la cançó d’autor al nostre país. La humilitat, franquesa i bellesa de les seues composicions ha arribat al cor dels espectadors de tota la nostra geografia. La cantant albacetenya estarà en les Festes de Sant Bernat per a presentar-nos el seu últim treball “Cuando el río suena…”, publicat l’any passat. Entrada: 5 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

En finalitzar, Nit de dj’s amb els alzirenys WEAR djs. Torna a les festes de Sant Bernat este duo que ens oferix música indie hits, bombes electròniques i cops de guitarra rock ben barrejats i agitats són la proposta amb la qual cada cap de setmana inunden sales com La3, XL Xtra Large, Piccadilly, Biplaza o Play Club, entre d’altres. El seu currículum es completa amb el pas per alguns festivals com Deleste, San San Festival, Creampop Festival, Alicante Sun Festival o en diverses edicions del mateix QFestival que se celebra a Alzira. We are WEAR DJS!

 • Divendres 20 de juliol de 2018

Plaça Major a les 19 hores. Actuació musical infantil per als menuts de la casa.

Presentació del disc de NÀNETS BAND ROCK . Nànets Band Rock és una banda súper divertida de rock en valencià per a xiquets i xiquetes. A l‘espectacle  es combinen cançons amb temàtiques del món de la infància i els valors endolcits amb temes d’actualitat. Tot en una posada en escena amb músics tocant en directe, que es complementa amb diversos esquetxos teatrals interpretats per la pallassa Pupetes que interactua amb la cantant i fan participar als xiquets i xiquetes.

Amb aquesta banda, i temes dels anys 50-60, desfruitaran tant xiquets i xiquetes com grandets , sense parar de ballar i de riure. Plaça Major a les 20.30 hores. Actuació del grup SWEET EVOLUTION. Exhibició d’Urban Beat.

Gran Teatre a les 19.30 hores. VESPRADA DE CANÇÓ I HUMOR . Amb les actuacions de FELIPE GARPE, MAGDALENA ROMERO, LUIS ESCUDERO i BLAY. Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 10 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

Parc Pere Crespí a les 22.30 hores. NIT DE CANÇÓ I HUMOR. Actuació de: CHARLY EL MAGO, MARILO SALAS, MIGUEL VALENCIA i ALBA.

Recinte Firal a les 23 hores. MALDITA NEREA – GIRA BAILARINA. La gira #Bailarina està sent irresistible, concerts emocionants amb recintes plens. EL pas de Maldita Nerea per les Festes d’Alzira és una ocasió immillorable per veure una banda en estat de gràcia. Entrada: 5 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

En finalitzar, Nit de Discomòbil amb l’actuació de l’alzireny DJ GARCHY. Acabat d’arribar de la seua gira per Miami, Dj Garchy ha recorregut tot el món des de Hong Kong, Eivissa, Ciutat de Mèxic i Dubai. Ha compartit escenari amb Steve Angello, Nicky Romero, Diego Miranda o Albert Neve. Garchy ens delectarà amb una sessió de música comercial&house.

 • Dissabte 21 de juliol de 2018

En horari de matí – Zones comercials. Per Sant Bernat el comerç sona a festa . Música al carrer amb grups de la Societat Musical d’Alzira, repartits en les zones comercials de la Vila, Pérez Galdós i Pere Crespí, que amenitzaran les compres de tots aquells que s’apropen als comerços.

Pels carrer de La vila, al llarg de tot el dia. ART A LA VILA. 2a Jornada d’encontre d’artistes plàstics i visuals. Organitza: Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca.

Gran Teatre a les 19.30 hores. Actuació lírica amb JAVIER BOVEA – DÚO DE ASES. Espectacle amb música interpretat per Javier Bovea, guanyador de “Tu sí que vales”, acompanyat per soprano i pianista. Àries i duos d’òpera, romances, sarsuela i cançons populars. Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 10 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

Parc Pere Crespí de 17.30 a 20.30 hores. FESTA DE L’AIGUA. Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.

Claustre de la Casa de la Cultura, a les 20 hores. Concert de Sant Bernat a càrrec de La Colla les Raboses. Entrada lliure.

Plaça Major a les 22.30 hores. ESPECTACLE DE MÀGIA I HUMOR AMB JAMMES GARIBO i CAÑAS. Espectacular xou de màgia moderna, on la combinació de la música, les llums i el ritme… ho convertixen en un únic i excepcional espectacle. Protagonitzat per un dels més importants mags que tenim a Espanya. També comptarem en la vetlada amb l’humorista Cañas.

Recinte Firal a les 23 hores.SERGIO DALMA – TOUR VÍA DALMA III Sergio Dalma seguix embarcat en la seua exitosa gira Tour Via Dalma III, un espectacle sinònim d’èxit amb un dels artistes més importants de la música nacional de les últimes dècades. No t’ho perdes i disfruta del seu imponent repertori en les Festes de Sant Bernat d’Alzira. Entrada: 10 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

En finalitzar, ORQUESTA LA FIESTA. Una de les millors orquestres del panorama actual, ens visita en les festes d’enguany per oferir-nos un repertori actual, sense oblidar els grans clàssics, amb una gran i cuidada posada en escena.

 • Diumenge 22 de juliol.

Plaça Major a les 22.30 hores. Actuació: DIGAN LO QUE DIGAN – Homenaje a RAPHAEL. Un afectuós i elegant homenatge a una de les figures més importants de la nostra història musical. Amb una formació de huit músics, dos coristes i veu principal i en rigorós directe, viatgem per tota la vida musical de Raphael, des dels seus començaments fins a hui en dia, amb moltes de les cançons més emblemàtiques del seu repertori. Fugint per complet de la imitació i amb un muntatge senzill, però amb molta atenció en el musical, respectant al màxim els arreglaments originals, en aproximadament dos hores, els seus milions de seguidors podran disfrutar de les seues inoblidables melodies.

Recinte Firal a partir de les 19 hores. SBA FESTIVAL ALZIRA. Amb les actuacions de dj’s indie, EL DILUVI, THE NOISE, SHINOVA, RAYDEN i SANTI BERTOMEU.

De 19 hores a 5 de la matinada, 10 hores de música ininterrompuda. Marxandatge, festa i molta diversió. Véns?. El I festival d’Alzira per a totes i tots els disposats a gaudir de les seues festes, les de Sant Bernat 2018. Les 1000 primeres entrades a: 5 € / Anticipada: 8 € / En taquilla: 10 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 • Dilluns 23 de juliol

Plaça de Cartonatges d’11 a 14 hores. FESTA DE L’AIGUA. Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.

Plaça Major a les 23 hores. ORQUESTA LA PATO. LA PATO és una orquestra que porta més de 27 anys recorrent escenaris i animant les festes de centenars de pobles valencians i d’altres de l’Estat. En esta ocasió, visiten Alzira, per tancar les festes de Sant Bernat amb un xou fresc, dinàmic, alegre i amb molt bona música.

En el descans de l’orquestra, CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI a la plaça de la Generalitat.

VENDA D’ENTRADES Venda anticipada:

– Taquilla del Gran Teatre: dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores./  Telèfon: 902 444 300 /  Internet: www.instanticket.es i en www.notikumi.com

Abonament per a: TRIBUTO A MECANO, ROZALÉN, MALDITA NEREA i SERGIO DALMA: 20 €.

PER ALS CONCERTS QUE NECESSITEN D’ENTRADA:

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats de mare/pare o tutor i han de portar l’autorització firmada. Els menors de 18 anys (16 i 17 anys) poden entrar sense acompanyant però igualment han de portar el full omplit i firmat per la seua mare/pare o tutor. La corresponent autorització, la podeu trobar en les diferents plataformes de venda d’entrades.


dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies