Home AJUNTAMENT SOCIETAT/ Pintades feixistes a Carcaixent
SOCIETAT/ Pintades feixistes a Carcaixent

SOCIETAT/ Pintades feixistes a Carcaixent

0
0

L’Ajuntament de Carcaixent manifesta públicament el rebuig absolut a este tipus de missatges i a qualsevol actitud que atempte contra la llibertat i els valors democràtics.

Este cap de setmana han tornat a aparèixer pintades de caire feixista, i evident missatge d’odi, en diferents punts i mobiliari urbà de Carcaixent.  

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’Ajuntament de Carcaixent vol manifestar públicament el rebuig absolut a este tipus de missatges i a qualsevol actitud que atempte contra la llibertat i els valors democràtics, independentment de la seua orientació.

I ho fem a través d’este comunicat per donar visibilitat als fets, i sent conscients que la persona o persones autores poden aconseguir notorietat i protagonisme i amb això creure que la seua tasca delictiva ha tingut èxit.

Assumim esta possibilitat però entenem que el silenci no te cabuda en estos casos.   Des del consistori es vol informar que les pintades es posaran en coneixement de la Fiscalia de Delictes d’Odi per a que siguen incorporades en l’expedient de denúncia que està en tràmit per les pintades aparegudes anteriorment. Els serveis municipals ja han treballat este matí per reparar els danys causats per estos actes.

  Agrair finalment les mostres de rebuig expressades per diferents persones i col·lectius socials durant les últimes hores a estos fets intolerables.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *