Home COMERÇ ECONOMIA/ Pastisseria Bernia, Electricitat Gallardo i Gráficas San Bernardo empresas homenajeadas.
ECONOMIA/ Pastisseria Bernia, Electricitat Gallardo i Gráficas San Bernardo empresas homenajeadas.

ECONOMIA/ Pastisseria Bernia, Electricitat Gallardo i Gráficas San Bernardo empresas homenajeadas.

0
0

L’Associació Empresarial amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira ha organitzat la Gala de Lliurament de Premis de la XII Setmana de l’Economia.

En esta Gala s’ha premiat la trajectòria empresarial de 3 empreses de reconegut prestigi que han destacat al llarg dels anys per aportar valor i riquesa al teixit econòmic local. Enguany han estat guardonats Forn i Pastisseria Bernia, Electricitat Gallardo i Gráficas San Bernardo.

A l’acte han assistit el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el President de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro; el president de l’Associació Empresarial, Raúl Tudela, representants empresarials i sindicals i diputades i diputats de les Corts Valencianes.

ALZISAN Ecologico y tradicional

En representació municipal han assistit la 1a tinent d’alcalde, Sara Garés; el 3r tinent d’alcalde, Albert Furió, el regidor de Medi ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres; el regidor de Cultura, Alfred Aranda; el regidors de Serveis Públics i Activitat Esportiva, Fernando Pascual i els regidors José Andrés Hernández, Bernat Ríos, Luisa Castells, Clara E. Aledón, i Ricardo Belda.

tags: