Home ESPORTS ESPORTS/ 71ª Volta ciclista Comunitat Valenciana
ESPORTS/ 71ª Volta ciclista Comunitat Valenciana

ESPORTS/ 71ª Volta ciclista Comunitat Valenciana

0
0

La volta ciclista Comunitat Valenciana arriba a Alzira dijous

Dijous dia 6 transcorrerà per Alzira la 2a etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.

Aproximadament a les 15.00 hores està previst el pas que ocasionarà un tall d’almenys 15 minuts, segons ha informat la policia Local d’Alzira.
L’itinerari discorre per la CV-41 (av. Carcaixent), CV-50, CV-42 (front als Bombers fins a rotonda d’Abastos), CV-43 (pont Groc) i CV-505 (ctra. Albalat).

ALZISAN Ecologico y tradicional

Els horaris depenen del desenvolupament de la prova, per la qual cosa l’afectació podria donar-se entre les 14.30 a 15.30 principalment.

La Policia recomana als conductors tindre en compte:

  • Els treballadors i clients dels polígons (Materna, ctra. Albalat marge del riu) i la zona comercial de Carrefour es voran afectats directament pel pas de carrera. Quedarà deshabilitada la circulació en el pont Groc.
  • Durant la prova el pont de Ferro quedarà expedit per a entrades i eixides però només direcció Alberic. Des de la rotonda Molí Borrego (CV-50) es podrà accedir pel c/ Democràcia (pol. Riu verd) per darrere de la RENFE.
  • La rotonda de les Agulles (bingo) estarà habilitada a excepció de la direcció a València.
  • Els accessos a la CV-50 per av. Hispanitat i c/ Sèquia Real, així com el pont de Xàtiva direcció a Carcaixent estaran tallats.
  • No podrà incorporar-se circulació des de l’estació d’autobusos a la CV-50.
  • Hi haurà pas lliure a l’Hospital per c/ General Espartero (Alquerieta), però es recomana que l’eixida de l’Hospital cap a Alzira es realitze per Stª María del Bonaire.