Home ESPORTS ESPORTS/ Al mes de juny continua la programació del Gimnàs Municipal en Casa
ESPORTS/ Al mes de juny continua la programació del Gimnàs Municipal en Casa

ESPORTS/ Al mes de juny continua la programació del Gimnàs Municipal en Casa

0
0

Seguim baix l’estat d’alarma, però en procés de desescalada.

Des de la Regidoria d’Esports, mentre no tingam l’autorització per part del Ministeri de Sanitat per a obrir els gimnàs, seguim amb la programació del Gimnàs Municipal en Casa.

De dilluns a divendres, a les 10 h de matí i a les 18 h de la vesprada pots seguir les activitats als perfils de Facebook del Servei Municipal d’Esports i de l’Ajuntament d’Alzira.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Els monitors del gimnàs municipal són els encarregats de supervisar i marcar les taules d’exercicis per a poder exercitar-nos i fer esport des de casa. Entre les activitat programades estan el cubbà bàsic, cubbà, gimnàstica de manteniment, així com estiraments i tonificació.

A més et proposem cada matí a les 8 la realització de dos exercicis funcionals pensats per a que cada u el puga adaptar al seu nivell de condició física i iniciar el dia amb molta energia.

Només en 10 minuts ens poden aportar molts beneficis com: millorar la salut cardiovascular; enfortir els músculs; millorar el rang de mobilitat articular; alleujar l’ansietat i fins i tot millorar l’autoestima.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

Fernando Pascual, regidor d’Esports, anima a totes i tots a seguir exercitant-se amb els exercicis que ens oferixen tots els magnífics monitors del Gimnàs i la Piscina Municipal.