Home ESPORTS ESPORTS/ Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
ESPORTS/ Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

ESPORTS/ Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

0
0

El passat dissabte 1 de Febrer es va disputar el Zonal dels JocsEsportius de la Generalitat corresponent a la seu de Sueca.

La sala dejoc va ser el Casal Multiusos de la capital de la Ribera Baixa, ontambé es cel.lebra el ja mític Open d´estiu » Ciutat de Sueca».

Erala primera vegada que acolliem un torneig d´aquestes característiques i ha estat un èxit complet , amb la participació de 64 xiquets i xiquetes.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Els jugadors inscrits provenien de diferents clubs de tota la província de València : Quart de Poblet,Camp de Morvedre,Carcaixent, Montolivet,Paterna,Montserrat, Oliva , Alzira,Massanassa, Alaquàs, Benimaclet,Bunyol i per supost Sueca. Siguent aquesta última la delegació més nombrosa.

Les jugades il.legals , l´escac i mat del Pastor , les peces «en prise» (peces indefenses que poden ser capturades tranquil.lament) i les caigudes de bandera estagueren en l´ordre del dia però cal excusar als jugadors ja que la majoria acaba d´iniciar-se recentment en el món dels 64 quadres.

Amb´organització d´aquest tipus d´event la principal intenció es crear afició escaquistica entre els més menuts.

Dario Saez del Camp de Morvedre es va proclamar campió ( graciés al sistema de desempat ) amb 6 punts després de 7 rondes, cal dir que els 10 primers classificats jugaran la Final dels Jocs Esportius.

Respecte als jugadors locals destaquem l´actuació del suecà Agustin Garcia que va terminar amb 5,5 punts a la vuitena posició, aconseguint per tant classificar-se per a la Final dels Jocs Esportius. També cal nomenar a Vicent Fos (26é classificat amb 4 punts) i Martí Guerra (34é classificat amb 3,5 punts )

La classificació sencera al següent link:

http://chess-results.com/tnr507727.aspx?lan=2&art=4&turdet=YES&flag=30