Home ESPORTS ESPORTS/ Mals temps per a l’Inter alzireny
ESPORTS/ Mals temps per a l’Inter alzireny

ESPORTS/ Mals temps per a l’Inter alzireny

0
0

Mals temps per a l’Inter alzireny que ha vingut de més a menys.

Esperem que s’haja tocat fons perquè no està tot perdut.

Viatge erm a Alacant on l’Inter Alzira no va poder obtindre res positiu.
Tan sols vint minuts, els primers, en els quals fins i tot es van avançar en el marcador, van aguantar el tipus els alzirenys davant el Akra d’Alacant que s’havia avançat en el marcador 3 a 0 per un colp de càstig en el minut 6 però, quasi a continuació, en el 9, Selma empatava 3-3 també per mitjà d’un colp.

ALZISAN Ecologico y tradicional

El partit es desenvolupava igualat però els Interistas s’avançaven en el marcador en el 20 amb un assaig de Tito 3 a 8. A partir d’ací els locals van anar imposant el seu domini en davantera i van remuntar el resultat abans d’arribar al descans; primer en el 33 amb un altre colp de càstig (6-8) i dos minuts després amb un assaig, 11-8 amb el qual s’arribaria a l’intermedi.

La segona part va continuar pels mateixos rumbs en els quals va finalitzar la primera i l’equip es va anar esvaint segons transcorrien els minuts, incapaç de fer arribar pilotes a la seua davantera, desencertats en les touches, ….. massa facilitats per al rival que, a poc a poc va liquidar el partit amb tres assajos més fins a arribar al 32 a 8 definitiu.

Mals temps per a l’Inter alzireny que ha vingut de més a menys en aquesta segona fase després de la victòria davant el Paterna Ciències en la primera jornada, no sols per la victòria si no per la imatge que es va oferir llavors.

Tampoc es va jugar malament malgrat perdre en la segona jornada però aquesta tercera, el joc mostrat ha estat molt per davall del que aquest equip és capaç. Esperem que s’haja tocat fons perquè no està tot perdut.

Ara tenen quinze dies per davant per a preparar el pròxim partit davant el CAU que no està molt millor, tan sols un punt per davant gràcies a una prima defensiva però, amb les mateixes victòries i derrotes. Si els de Calabró treballen bé en aquests dies, segur que tornaran a recuperar el seu nivell el pròxim 23 de febrer, ací en el seu camp davant l’equip de la capital.

Akra Barabara Emerging 32: Félix Rueda (41′ David González), Carlos Rocamora, Manuel Cano (41′ Guillermo Poveda), Alberto Ruiz (70′ Alejandro Ruiz), Carlos Gonzálvez (54′ Iván Torres), David Moffat (63′ Carles Sala), Javier Gonsálbes, Jorge Tomás, César Dinuchi, David Gimeno, Vicente Carrillo, Borja Lozano (Capità), Luan Lluna (28′ Raúl Izquierdo), Joel Rodríguez i Luis Prats,

Inter RC Alzira 8: Andrés Benavent, Aarón Pavía (41′ Javier Vicent), José Carrasquer (63′ Adría Nacher), Catalin Ionut, Carles Montón, Abel Benavent, Luis Dolz, Adriá Alonso, Alberto Martínez, Carlos Selma (Capità), Kevin Jaime (51′ Josep Miñana), Fran Villalba (47′ Álex Gallardo), Pau García, Álvaro Carmona (47′ Salvador Crespo) i Joseph Hughes.

Ernesto Sarrión: Departament de premsa RC Alzira