Home ESPORTS ESPORTS/ Tancament del perímetre del poliesportiu Jorge Martínez ‘Aspar’
ESPORTS/ Tancament del perímetre del poliesportiu Jorge Martínez ‘Aspar’

ESPORTS/ Tancament del perímetre del poliesportiu Jorge Martínez ‘Aspar’

0
0

Es consensua amb els clubs d’atletisme d’Alzira el tancament del perímetre del poliesportiu Jorge Martínez ‘Aspar’

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, junt amb els tècnics de l’Ajuntament d’Alzira s’han reunit amb els responsables de l’associació esportiva Ricky Sporteam, el club Triatló Alzira, el club Crespo Runners, el club Atletisme La Rabosa i el club Atletisme Alzira per tal d’informar i consensuar la primera fase del tancament perimetral de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez ‘Aspar’.

Amb esta intervenció s’aconsegueix realitzar la primera fase del tancament del perímetre nord-oest de la zona esportiva, actualment oberta al bosc de ribera.

ALZISAN Ecologico y tradicional

En este nou projecte es permetrà la comunicació eventual del poliesportiu a la ribera del riu, per poder accedir a realitzar tasques de conservació i manteniment.

La mesura, acordada i consensuada, consisteix en la instal•lació d’un tancat compost per una malla de torsió simple d’aram galvanitzat de dos metres d’alçada, muntada sobre postes de 45 mil•límetres de diàmetres disposats cada 3 metres, amb una cimentació de daus de formigó. Per integrar esta actuació amb el paisatge natural de la zona, el tancat es recobrirà amb plantes enfiladisses.

Tant els clubs com el regidor coincideixen en la necessitat de tancament del perímetre de la ciutat esportiva amb la finalitat de garantir la seguretat dels esportistes. Les següents fases de tancament es gestionaran en un futur reunions entre els clubs i l’Ajuntament.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que «es tracta d’un consens entre els esportistes i el mateix Ajuntament, on es manifesta la necessitat de controlar els accessos a esta instal•lació esportiva amb la finalitat de garantir la seguretat i la bona pràctica de l’exercici físic dels esportistes».