Home ALGEMESI FESTES/ 15 GRUPS EN LA DESFILADA D’ENGUANYA
FESTES/ 15 GRUPS EN LA DESFILADA D’ENGUANYA

FESTES/ 15 GRUPS EN LA DESFILADA D’ENGUANYA

0
0
  • UN TOTAL DE 15 GRUPS PARTICIPEN EN LA DESFILADA D’ENGUANYA.
  • Acròbates i animació musical en la Cavalcada de Reis d’Algemesí

La festa de Reis arriba a Algemesí carregada d’actes a la cavalcada que va omplír la ciutat d’activitats dirigides als més xicotets. Després de la campanya d’animació nadalenca i la huitena edició de Expo Fira Jove, la plaça Major es va convertir en una gran festa.

Primer amb un espectacle infantil i posteriorment amb la possibilitat d’entregar la carta als ambaixadors reals. Un total de 15 grups participaren en la cavalcada d’enguany el diumenge 5 de gener, una desfilada que
va començar a les 18.30 hores des del Teatre Municipal fins a la plaça Major, seguint el mateix itinerari d’altres anys pels carrers Arbres, Germanies i Muntanya per a arribar a la fi de festa en la plaça Major.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Al llarg de la cavalcada els Reis van ser acompanyats, entre altres, per grups d’animació, un drac xinés i actuacions musicals de grups de la ciutat. Diferents grups van omplir de música, ball i color la cavalcada, igual que les diferents bandes i grups que també particaren.

Destaca la presència de grups locals que animaren el recorregut, entre ells les bandes de Maristes i Nostra Senyora de la Soledat, la percussió de Trabukatu, la Societat Musical d’Algemesí, Algadins Grup de Danses, la Escola Musical de Tabal i Dolçaina i Berca Grup de Danses. També formen part del seguici les falleres majors de la ciutat i les seues corts d’honor que
van encapçalar una nodrida representació del món faller algemesinenc.

En arribar a la plaça, els reis van entrar en la Basílica de Sant Jaume per a fer les seues ofrenes a Jesús. En acabar, un espectacle amb acrobàcies i un ball per a celebrar que les Majestats són a la ciutat. Per a finalitzar, i després de rebre les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa, els tres Reis pujaren a l’escenari per a rebre als més xicotets i fer-se fotos amb ells.