Home MEDI AMBIENT MEDI AMBIENT/ Màquines de reciclatge d’envasos amb incentius
MEDI AMBIENT/ Màquines de reciclatge d’envasos amb incentius

MEDI AMBIENT/ Màquines de reciclatge d’envasos amb incentius

0
0

Cs a Alzira ha presentat una moció per instal·lar màquines de reciclatge d’envasos amb incentius

Aledón: «Es tracta de conscienciar i incentivar el reciclatge oferint premis a aquells que facen ús d’aquestes màquines al retornar envasos»

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha presentat una moció per «instal·lar màquines de reciclatge d’envasos amb incentius». Aledón ha explicat que «es tracta de conscienciar i incentivar el reciclatge ja que es premia a qui retorna els envasos».

ALZISAN Ecologico y tradicional

La representant de Ciutadans ha assenyalat que «les màquines oferixen una solució de reciclatge anomenada ‘Smart RVM (Reverse Vending Machine)’”.

«Es recullen i compacten envasos de plàstic i alumini, i es premia l’usuari», ha concretat, al temps que ha destacat que «amb aquest sistema s’aconseguixen reduir els residus que acaben a terra o a les papereres».

En aquesta línia, la regidora de la formació taronja també ha destacat que «la recompensa oferida en aquest sistema pot ser variada i incloure premis econòmics, descomptes directes en els comerços locals o entrades per a activitats culturals».

D’aquesta manera, ha puntualitzat, «mentre es promou el reciclatge, es potencia el comerç o la cultura a la nostra ciutat». «És qüestió d’estudiar totes les possibilitats i triar les que més s’ajusten a la nostra realitat i necessitats», ha proposat Aledón.