Home MEDI AMBIENT MEDI AMBIENT/ “NO VOLEM ABOCADOR EN LA RIBERA”
MEDI AMBIENT/ “NO VOLEM ABOCADOR EN LA RIBERA”

MEDI AMBIENT/ “NO VOLEM ABOCADOR EN LA RIBERA”

0
0

El temor a assumir responsabilitats porta al president del Consorci de Residus i alcalde de Guadassuar a derivar les seues decisions al Consell

Després de fer públic l’informe de l’IGME i encara sense tindre clara la ubicació definitiva de l’abocador, el president del Consorci de Residus Ribera-Valldigna deriva les seues responsabilitats al Consell per por a prendre decisions poc populistes i enfrontar-se a una oposició com la que ells van plantejar a la ubicació de l’abocador comarcal, que és contigua i fins i tot en alguns punts superposada a la plantejada pels populars fa 7 anys.

En compte de suggerir solucions consensuades al ple del Consorci, traslladen el problema al Consell i als municipis de la Ribera, el seu plantejament és acusar els municipis que mostren oposició, de no tindre un abocador comarcal, sense tindre en compte que ells mateixos van presentar una forta discrepància.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Deixant així constància de la seua falta de capacitat per a prendre decisions i governar tant l’Ajuntament de Guadassuar com el Consorci de residus. La seua nefasta capacitat de gestió ens ha portat a aquesta situació crítica, no vol assumir decisions poc populistes i per por evadeix la seua responsabilitat, traslladant al Consell la imposició.

La seua prioritat incomplida era tindre un abocador en 2018, indicant fins i tot celeritat a les diferents administracions per a accelerar tots els tràmits.

És una solució que arriba 7 anys tard i amb un sobrecost de 15,8 milions d’euros que han eixit de les butxaques dels usuaris del Consorci, per a arribar al punt de partida que van deixar els populars en 2011 i que va provocar una dura oposició, mitjançant concentracions a les portes de l’auditori de Guadassuar dels partits PSOE COMPROMIS I EU reclamant “NO VOLEM ABOCADOR EN LA RIBERA”, presents en aquesta concentració el hui Ministre José Luis Abalos, Joan Baldoví, Francesc Signes i Paco Sanz.

El sobrecost que estem suportant els usuaris del Consorci, la falta de coherència i diferent discurs depenent si estan en oposició o governant són motius suficients per a acusar tant a Compromís com al PSPV-PSOE de no tindre la valentia suficient per a afrontar les seues pròpies decisions, ens han fet perdre temps i diners a tots els habitants de la Ribera.

No han tingut la professionalitat ni capacitat resolutiva i de dialeg que se’ls requereix als nostres dirigents.

Gestora PP Ribera Alta