Home OPINIÓ OPINIÓ/ Compromis i PSOE recorren a la segona guerra mundial
OPINIÓ/ Compromis i PSOE recorren a la segona guerra mundial

OPINIÓ/ Compromis i PSOE recorren a la segona guerra mundial

0
0

Compromis i PSOE recorren a la segona guerra mundial per a tapar la seua incompetència

Es recorden dels herois de Mauthausen però no dels més de 30.000 morts que deixa el Coronavirus

En l’últim Ple de l’Ajuntament d’Alzira van haver multitud de temes a tractar ja que la situació de crisi en la qual ens trobem així ho requereix, els grups amb representació van presentar les seues propostes a manera de mocions per a debatre-les i votar-les.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Mocions sobre ajudes socials als mes necessitats, ajudes al comerç local, ajudes als autònoms i mutualistes, ajudes als hostalers…etc fins que li va arribar el torn als grups de Govern d’esquerres Compromís i PSOE que segons sembla pensen que tot aquesta arreglat a la nostra ciutat i van presentar una moció per a homenatjar els morts en Mauthausen.

VOX està totalment d’acord amb tot el que la moció presentada per Compromís i PSOE va exposar i per això va votar a favor de totes les seues propostes, però no entenem ja que estem davant la major crisi sanitària, social i econòmica a la qual el nostre país s’ha enfrontat en molts lustres i gastem el temps a debatre sobre els herois de Mauthausen.

Solament el fet de presentar aquesta moció ací i ara ens deixa clar unes coses:
• A l’esquerra no li importa absolutament res les persones ni els problemes que tenen en aquest moment.
• L’esquerra quan ha de tapar les seues vergonyes i la seua incapacitat per a gestionar desempolsa la part de la història que els convé.
• Mai es recorden dels morts pel comunisme, no existeix per a ells ni Stalin, Mao, Carrillo …etc

Amb el debat d’aquesta moció, els partits del Govern mostren la seua vertadera cara davant els ciutadans mostrant el que són: uns grups que promulguen el sectarisme ideològic més ranci a costa de gestionar les institucions que és el que haurien d’estar fent en aquest moment.

Així mostren que el comerç, els hostalers, els autònoms, els aturats no els importen gens ni mica, es fan cridar a si mateixos progressistes i viuen ancorats en el passat, diuen que el primer són les persones i no dubten a perdre el temps en actuacions sectàries quan més el necessita la ciutadania.

Els problemes reals són uns altres dels quals no s’ix amb frases fetes o amb homenatges, sinó amb accions de govern.
Se’ls ompli la boca amb eslògans com goberns progressistes, al costat dels persones, polítiques inclusives……. Però a l’hora de la veritat no tenen ni idea de portar la iniciativa governamental, bombardegen a la societat de frases buides però sense resultats que siguen productius.

No esperàvem molt més d’aquest Equip de Govern, han resultat ser un exemple perfecte de govern socialista comunista, que només són capaços de construir societats de cartó pedra sense cap mena de fonament que s’enfonsen en el moment en el qual s’acaba el crèdit public i el privat.

Des de VOX els animem que la pròxima moció que presenten per a recordar la història veure’s sobre els milions de morts que va deixar després de si el comunisme a Europa i a Espanya. També els anime que en aqueixa moció una de les propostes siga la de canviar el nom del Carrer de Dolores Ibarruri (La Passionera), coneguda comunista condemnada per crims en la Guerra Civil.

Per a Compromís i PSOE el recordar aquests fets no ho fan amb la finalitat d’ensenyar a les noves generacions dels errors comesos en el passat, el fan amb la finalitat d’adoctrinar i intentar tapar accions totalitàries que en l’actualitat els governs d’esquerres en el poder estan realitzant.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

És molt trist que l’extrema esquerra recórrega a aquestes cortines de fum històriques amb la condició de desviar l’atenció de la incompetència i la inoperància, que els governs d’aquestes formacions a nivell nacional, autonòmic i local, han demostrat i estan demostrant amb les actuacions grotesques i fins a còmiques en aquesta crisi.
Protegim Alzira I Protegim Espanya dels governs inútils