Home OPINIÓ OPINIÓ/ El PP d’Alzira sol·licita al govern soluciós urgens
OPINIÓ/ El PP d’Alzira sol·licita al govern soluciós urgens

OPINIÓ/ El PP d’Alzira sol·licita al govern soluciós urgens

0
0

EL PP D’ALZIRA SOL·LICITA Al GOVERN SOLUCIONS URGENTS A la FALTA DE LLUM EN L’AVINGUDA SANTS PATRONS

“Existeixen fanals suficients, però no estan enceses”

“La zona a penes està il·luminada malgrat ser una de les zones comercials i residencials més rellevants”

ALZISAN Ecologico y tradicional

Des del PP d’Alzira sol·licitem solucions urgents a la falta d’il·luminació de l’Av. Sants Patrons. Després de reunir-nos amb representants dels comerciants i veïns d’aquesta zona, aquests ens han traslladat aquesta queixa que ve produint-se des de fa anys. En aquesta ocasió, la falta de llum no ha sigut suplida ni en el període Nadalenc, per contra ha empitjorat la situació.

La solució no passa per instal·lar més fanals, perquè existeixen lluminàries més que suficients, sinó perquè la majoria es troben apagades. Els fanals existents consten de dues parts, una elevada que il·lumina la calçada i una altra més baixa per a il·luminar la vorera, estant aquestes últimes apagades en la seua pràctica totalitat.

En els anys de crisis es va decidir apagar-les per a potenciar un major estalvi energètic, però després d’aquests anys creiem que ha passat suficient temps perquè s’hagen substituït ja per llums led i així poder ser enceses.

Aquesta situació, a més de generar molèsties als veïns i usuaris, desincentiva el comerç local en lloc de potenciar-lo, com tant fan gala des del Bipartit. L’equip de govern ha de promoure per a atraure gent cap a les zones comercials, però amb aquesta mena d’actuacions aconsegueix el contrari.

Des del Partit Popular, instem al Bipartit que faça cas a les peticions dels representants dels comerços d’aquesta àrea i es posen a la feina, perquè després de cinc anys al capdavant del Govern local, no poden continuar tirant les culpes a governs anteriors.

Grup Popular Alzira