Home OPINIÓ OPINIÓ/ La Barraca d’AigÜes Vives
OPINIÓ/ La Barraca d’AigÜes Vives

OPINIÓ/ La Barraca d’AigÜes Vives

0
0

Què és el que realment molesta?

Com un dia qualsevol començava el dia La Barraca, amb una única diferència, desapercebuda per molts, ignorada per uns altres, però impassible des del nostre punt de vista.

Un tauler d’anuncis ha sigut col·locat damunt de la placa d’inauguració de l’edifici del nou Ajuntament ‘‘El Teatre’’, inaugurada pel qual va ser durant 12 anys el seu alcalde Enrique Gómez.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Una decisió que se suma a la interminable llista de ‘‘ordre i comandament’’ de l’alcaldessa, Verónica Almunia, política caciquista, totalitària i despòtica que comença a passar factura ja en els resultats electorals nacionals.

Aquesta decisió unilateral, forma part d’aqueix guió que només Compromís coneix i que ve de les altes esferes, amb esquemes que s’apliquen en tots els municipis de la Comunitat, perquè no és la primera localitat en la qual es tapen o eliminen plaques dels anteriors governants.

Què és el que realment molesta? Saber que en el fons gran part de la inversió ha sigut duta a terme per l’anterior equip de govern, que en no 12, en 4 anys de legislatura, per comparar, van fer molt més del que ha fet l’actual equip de govern, que subsisteix a base de les subvencions de les entitats supramunicipals, sense ser capaç de generar recursos, ni per a les festes.

En 2010 es van iniciar les obres i en tot just 5 anys es va inaugurar l’edifici per complet, amb molt d’esforç, arribant a aconseguir una subvenció directa de la presidència de la Diputació per import de 10.000 euros per a poder realitzar la instal·lació d’aire condicionat, per tant, molt més que agrair que amagar, quan 4 anys és el que s’ha tardat a formalitzar únicament les dues plantes superiors.

Però com els problemes de la vida, evitant-los no faran que desapareguen i sí, Enrique Gómez va inaugurar el centre al costat de l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas, qui per cert, ha vingut a la Barraca moltíssimes més vegades de les que ha vingut l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, l’última fa a penes uns mesos, ja fora del càrrec d’alcaldessa.

Populars La Barraca d’Aigües Vives