Home POLITICA POLITICA/ Abandó al carrer Massalavés
POLITICA/ Abandó al carrer Massalavés

POLITICA/ Abandó al carrer Massalavés

0
0

Cs Alzira critica l’abandó del bipartit al carrer Massalavés al no solucionar les deficiències des de mitjans de desembre

Cerveró: «Aquesta situació suposa un perill i està generant seriosos problemes«

El representant de Ciutadans (Cs) Alzira, Paco Cerveró, ha criticat que «el bipartit no haja fet res per solucionar un problema a la calçada del carrer Massalavés des de mitjans de desembre».

ALZISAN Ecologico y tradicional

Cerveró ha explicat que «aquesta situació suposa un perill i està generant seriosos problemes al desencadenar ja diversos accidents lleus segons els veïns de la zona perquè la part que cal arreglar és la que dóna accés al carrer des de la rotonda».

En aquest sentit, el número tres de Ciutadans a Alzira ha destacat que «els usuaris han traslladat aquesta queixa perquè consideren que l’equip de govern no està actuant de manera responsable i diligent amb ells». Així mateix ha insistit «en el descontentament veïnal per l’abandó dels carrers de l’extraradi».

A més, Cerveró ha denunciat que «es tracta d’un carrer que dóna accés a centres educatius i pel qual transita molta gent cada dia». «És incomprensible que ningú faça res després de tants dies i que calga fer servir la premsa per pressionar els responsables polítics», ha conclòs Cerveró.