Home POLITICA POLITICA/ El bipartit vota en contra de les propostes del PP
POLITICA/ El bipartit vota en contra de les propostes del PP

POLITICA/ El bipartit vota en contra de les propostes del PP

0
0

L’EQUIP DE GOVERN DISCRIMINA A CENTRES EDUCATIUS I FAMÍLIES EN LA SUBVENCIÓ PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D’ALZIRA

El bipartit també s’oposa al fet que s’impartisca la llengua de signes com a extraescolar i vota en contra de les propostes del PP

ALZISAN Ecologico y tradicional

En el ple del mes de febrer el Partit Popular ha presentat dues mocions amb temàtica educativa i que van ser rebutjades pel bipartit alzireny que es denomina progressista. Mocions destinades a afavorir a les famílies alzirenyes i també a fomentar la inclusió en els centres educatius.

Una moció sol·licitava que s’augmentara la subvenció destinada a les activitats extraescolars, aprovada en els pressupostos d’enguany perquè tinguera com a destinataris tots els col·legis i famílies d’Alzira i no sols part d’ells. Aquesta ajuda en l’actualitat, només està dirigida a la comunitat educativa que imparteix les seues classes en jornada contínua i discrimina a les famílies i centres en la qual la jornada és partida.

L’altra moció que també va ser rebutjada, sol·licitava que entre les activitats extraescolars que subvenciona el nostre Ajuntament s’incloguera l’ensenyament de “La llengua de signes”, matèria que ajuda a estimular el seu sistema cognitiu i que també proporciona l’adopció de valors com a esforç, solidaritat, companyonia, dedicació, confiança, desenvolupament personal i respecte. En definitiva l’equip de govern que tant promou la inclusió en l’educació va en contra d’ella quan té l’oportunitat real de fomentar-la.

Des del Partit Popular lamentem que no s’hagen aprovat aquestes mocions que considerem hagueren ajudat a millorar l’educació en valors a la nostra ciutat i també lamentem la poca importància que té aquests temes educatius en el ple, ja que el PSOE no va entrar ni tan sols a explicar el seu vot negatiu i Compromís simplement va utilitzar l’explicació de vot per a indicar que era un problema econòmic i de terminis l’aplicació d’aquestes mesures.