Home SALUT SALUT/ L’Ajuntament de Sueca neteja i desinfecta tots els col·legis
SALUT/ L’Ajuntament de Sueca neteja i desinfecta tots els col·legis

SALUT/ L’Ajuntament de Sueca neteja i desinfecta tots els col·legis

0
0

L’Ajuntament de Sueca neteja i desinfecta tots els col·legis i centres de formació acadèmica del municipi

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories d’Educació i Serveis Socials, està procedint a fer treballs de neteja i desinfecció en tots els centres educatius de la ciutat, públics i concertats.

La mesura busca garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes del municipi, sense importar a quin centre acudeixen; però també la dels joves i adults que reben algun tipus de formació acadèmica.

ALZISAN Ecologico y tradicional

“Des d’ahir hem començat a actuar en tots els col·legis de Sueca per a netejar i desinfectar totes les aules, aprofitant que els centres romanen sense activitat.

Volem garantir la seguretat de tots els nostres menors, i de la població en general, per això, a més d’haver actuat ja en moltes dependències municipals, ho anem a fer en tots els col·legis del municipi, públics i concertats; així com a les escoles de música de les dos agrupacions musicals, Ateneu i Unió Musical; centres d’educació infantil; Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán; Centre Ocupacional Municipal; Centre d’Educació Especial Miquel Burguera; l’Escola de Persones Adultes i l’institut Joan Fuster.

El nostre esforç té com a objectiu vetlar per la salut de tota la ciutadania, especialment dels nostres menors”, ha explicat el regidor d’Educació i Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.