Home SALUT SALUT/ L’Hospital de la Ribera oferirà 6 noves places MIR per a la convocatòria de 2020
SALUT/ L’Hospital de la Ribera oferirà 6 noves places MIR per a la convocatòria de 2020

SALUT/ L’Hospital de la Ribera oferirà 6 noves places MIR per a la convocatòria de 2020

0
3

L’Hospital Universitari de la Ribera oferirà 6 noves places per a la Formació Sanitària Especialitzada en Medicina i Infermeria en la convocatò-ria del pròxim any.

• Les noves places acreditades pel Ministeri corresponen a les especialitats de Geriatria, Infermeria de Geriatria, Neurofisiologia Clínica, Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria de Salut Mental

• L’Hospital d’Alzira és el primer centre de la Comunitat Valenciana acredi-tat per oferir formació sanitària especialitzada en Geriatria

ALZISAN Ecologico y tradicional

• El 2018 els residents de la Ribera han mostrat un grau de satisfacció del 97% amb el programa formatiu que ofereix el centre hospitalari i els seus centres de salut

anigifTOTALZIRAlargo

L’Hospital Universitari de la Ribera oferirà 6 noves places per a la Formació Sanitària Especialitzada en Medicina i Infermeria en la convocatò-ria del pròxim any.

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social acaba d’acreditar a l’Hospital d’Alzira per a impartir formació especialitzada en Psicologia Clínica, Neurofisio-logia Clínica i Geriatria (tant en Medicina com en Infermeria), convertint així, al centre alzireny, en el primer hospital de la Comunitat Valenciana en què els fu-turs metges podran cursar esta última especialitat.

Junt amb això, el Ministeri de Sanitat també ha ampliat el nombre de residents que l’Hospital de la Ribera podrà rebre per cursar les especialitats de Psiquiatria i Infermeria de Salut Mental, que ja s’impartien a Alzira.

D’esta manera, l’Hospital de la Ribera podrà oferir el pròxim any fins a 33 places per a residents de Medicina, Infermeria, Farmàcia i Psicologia Clínica de 21 es-pecialitats diferents: Anestesiologia i Reanimació, Anàlisis Clíniques, Farmàcia Hospitalària, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Cirurgia General i de l’Apa-rell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Microbiologia i Parasitologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Pediatria, Psiquiatria, Radiodiagnòstic, Medicina Familiar i Comunitària, Infermeria obstetricoginecològica (comare), Infermeria de Ginecologia i Infermeria de Salut Mental, a les quals se sumen ara Psicologia Clínica, Neurofisiologia Clínica, Geriatria i Infermeria de Geriatria.

Segons ha destacat la gerent de l’Hospital Universitari de la Ribera, Liliana Fus-ter, «l’acreditació de les noves places i unitats docents de l’Hospital de la Ribera és el just reconeixement a la feina que duen a terme els tutors encarregats de la formació sanitària especialitzada en el nostre centre hospitalari «.

«Així mateix -ha continuat Fuster-, l’ampliació de la nostra oferta formativa s’emmarca en la ferma aposta que estem duent a terme, des de la Direcció de l’Hospital, per reforçar-nos com a centre docent i impulsor de la investigació sani-tària».

Nous residents

L’Hospital Universitari de la Ribera acollirà el proper 28 de maig, a 23 nous resi-dents. Estos nous residents se sumaran als 285 professionals que han escollit l’Hospital de la Ribera i els centres de salut de la comarca per dur a terme la seua formació.

La formació sanitària especialitzada a la Ribera es basa en un nombre adequat de residents, una atenció individualitzada i un sòlid pla de formació en aspectes no només assistencials, sinó també docents i d’investigació. Cal destacar, en este sentit, que durant l’any 2018, els residents de l’Hospital de la Ribera han mostrat un grau de satisfacció del 97% amb aquest programa de formació.

anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Ingresa tu comentario Comment(3)

  1. Pingback: buy viagra

Comentarios Cerrados.