Home ACTUALITAT COVID19/ Es permet el bany en platges
COVID19/ Es permet el bany en platges

COVID19/ Es permet el bany en platges

0
0

En la fase 2 s’afigen noves flexibilitzacions de la vida social i econòmica.

L’ampliació dels horaris per a fer esport i fer passejos, la possibilitat de fer reunions amb família o amics de fins a 15 persones, l’obertura de les piscines i platges o les visites a residències baix estrictes condicions i sempre que no hi haja en elles cap contagi.

Sanitat habilita en la fase 2 de la desescalada el bany a les platges. El trànsit en elles haurà de fer-se d’acord amb les regles de circulació, és a dir, respectant la franja horària reservada a les persones majors i seguint mesures de seguretat i higiene: entre elles, la distribució espacial per a garantir la distància de seguretat.

ALZISAN Ecologico y tradicional
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

Els banyistes, afig l’ordre, «hauran de fer un ús responsable de la platja, tant des del punt de vista mediambiental com sanitari, complint per a això amb les recomanacions i normes establides per les autoritats sanitàries».

Protocol per a accedir a les platges de Sueca en la Fase 2:

  • 1. Si tens símptomes compatibles amb una possible infecció per Covid-19 o has estat en contacte amb una persona infectada no has d’accedir.
  • 2. Els primers 6 metres des de la vora de la mar queden reservats per a l’accés a l’aigua i el moviment d’usuaris. No hi col·loques tovalloles ni cadires.
  • 3. Els grups mai deuen superar les 15 persones.
  • 4. La distància interpersonal ha de ser com a mínim de 2 metres entre usuaris de diferents unitats convivents. Respecta aquesta distància en tot moment.
  • 5. La distància entre para-sols, serà de 4 metres.
  • 6. L’ús de xancles o calçat en passarel·les i rentapeus es obligatori.
  • 7. S’han habilitat dues passarel·les una d’entrada i una de sortida, adequadament senyalitzades, en el cas de manca d’espai, es realitzaran accessos diferents de entrara i d’eixida.
  • 8. L’ajuntament es reserva el dret d’aplicar les mesures addicionals necessàries i recomanacions establides per les autoritats competents, així com d’aplicar les sancions que corresponguen.
NUEVO BLOQUE FINAL DE POST