Home SOCIETAT #joajudealzira/ Ara pots actuar!
#joajudealzira/ Ara pots actuar!

#joajudealzira/ Ara pots actuar!

0
0

Tu eres la clau que manté oberts els negoci, tu eres la clau que ajuda als veïns

Uns joves d’Alzira han llançat una plataforma solidària per a connectar veïns i ajudar al comerç local a ‘vendre’ mentre la persiana estiga ‘baixada’ durant la crisi del Coronavirus

Necessites ajuda per fer la compra? Vols ajudar als teus veïns? Vols compartir un missatge d’ànim per als sanitaris?, o, vols contribuir a salvar el comerç local comprant un bo o tiquet promocional que gaudiràs quan tornen a obrir? Ara pots actuar!

Tots podem contribuir durant la crisi del Coronavirus.

Mentre estem a casa, hi ha alzirenys patint perquè no poden accedir a les necessitats bàsiques, i comerços, que un dia van ser oberts amb gran esperança, no saben quan, ni com tornaran.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Necessites ajuda per fer la compra?, demana-la. Vols ajudar als teus veïns?, fes-nos saber com. Vols compartir un missatge d’ànim per als sanitaris?, o, vols contribuir a salvar el comerç local comprant un bo o tiquet promocional que gaudiràs quan tornen a obrir? Ara pots actuar!

Volem que sigues el/la protagonista d’aquesta acció social, ja siga participant en qualsevol dels nostres recursos d’ajuda, o simplement difonent aquesta idea que naix amb l’únic objectiu de connectar persones, hui més que mai.

Puja una foto a les teues xarxes (Facebook, Instagram, grups de WhatsApp) amb el hastag #JoAjudeAlzira i etiqueta’ns, i indica la nostra adreça web, joajudealzira.org per a poder arribar al màxim de persones que vulguen ajudar, i sobretot, arribar també als comerços i persones que necessiten ser ajudades,

La teua veu és clau. Ajuda’ns perquè puga’m ajudar, crida fort compartint el missatge: #joajudealzira   #tueresclau