Home ACTUALITAT La Policia deté a un home que va amenaçar amb un ganivet als clients d’un bar
La Policia  deté a un home que va amenaçar amb un ganivet als clients d’un bar

La Policia deté a un home que va amenaçar amb un ganivet als clients d’un bar

0
5

La Policia Local deté a un home que va amenaçar amb un ganivet als clients d’un bar del municipi de Sueca

            Ahir, sobre les 21.30 hores, la Policia Local de Sueca era alertada pels clients d’un bar cèntric del municipi després que un home amenaçara amb un ganivet a les persones que es trobaven allí, entre elles xiquets. En menys de tres minuts, es va desplaçar fins allí la primera de les patrulles els agents de la qual, després de localitzar i intentar persuadir l’home que entregara el ganivet, i davant la seua actitud amenaçadora, van procedir a la seua immobilització.

            “Van avisar a la Policia que una persona estava produint destrosses en el local i amenaçant als altres clients amb un ganivet; a un, fins i tot, li va intentar agredir després de retraure-li este la seua actitud. Sembla que havia consumit alguna beguda alcohòlica i els agents no aconseguien que es calmara i entregara el ganivet. Per este motiu, i en acostar-se massa a un dels agents amb actitud amenaçadora, traspassant la distància de seguretat, la policia es va veure obligada a utilitzar la pistola taser, a fi de protegir la seua integritat i la de la resta de persones del bar”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.  

ALZISAN Ecologico y tradicional

            Segons explica la Policia Local de Sueca, este sistema d’immobilització se sol portar sempre que els agents són requerits davant un cas d’amenaça, donat el nivell 4 d’alarma que tenim en estos moments per tot el que està ocorrent en altres països. “Donada la situació que es va viure amb el local ple de gent, entre ells alguns menors, era necessària una actuació immediata a causa del perill que existia”, han assenyalat fonts de la Policia. Després de la detenció de l’home, se li va portar a la caserna i hui passarà a disposició judicial.

Detenció per violència de gènere

            Així mateix, el dissabte al migdia la Policia Local va rebre, des d’un domicili de Sueca, una telefonada d’una víctima de violència de gènere que havia sigut agredida, presumptament, en presència dels seus fills. Fins a l’habitatge es va desplaçar ràpidament  una patrulla que va procedir a la detenció de l’agressor, el qual no va oposar resistència. A la víctima, després de facilitar-li l’oportuna informació, se li va acompanyar a l’ambulatori perquè fora atesa i, posteriorment, a la caserna perquè procedira a interposar la denúncia. Ahir diumenge ja estava l’ordre de protecció tramitada.

Ingresa tu comentario Comment(5)

  1. Pingback: sildenafil
  2. Pingback: generic cialis

Comentarios Cerrados.