Home OCUPACIÓ OPINIÓ/ La G.V. té en consideració les necessitats de les (ELM)
OPINIÓ/ La G.V. té en consideració les necessitats de les (ELM)

OPINIÓ/ La G.V. té en consideració les necessitats de les (ELM)

0
0

És la primera volta que la Generalitat Valenciana té en consideració les necessitats de les Entitats Locals Menors (ELM) i trau estes ajudes per netejar barrancs específica per ELM.

Des de fa setmanes aquest cartell llueix al mostrador de l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives.

Com es pot observar al cartell, apareix com entitat local l’ajuntament d’Alzira, ja que la competència i informació en qüestió de mediambient la té Alzira i no l’ELM i son els tècnics d’Alzira els que realitzen tots els tràmits per aconseguir l’ajuda i tenen l’última paraula en què es pot o no netejar i com s’ha de realitzar la neteja.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Com s’indica al cartell el 04/11/2019 un grup de persones seleccionades començaren a rebre un curs formatiu per fer treballs amb ferramentes mecàniques i de seguretat en treballs forestals. Després es realitzaren unes proves, i una segona selecció de la gent que les va superar.

Ara ja estan treballant per la Barraca, netejant els barrancs dels quals es té permís per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), es a dir aquells que es netegen a l’estiu (Falzia, Barcella…). També es netejaràn parcel·les públiques i marges de camins públics.

Com que els permisos es tramiten cada any, Alzira demanarà permís per al 2020 per al barranc de l’Estret i les brigades passaran l’any que ve a netejar aquest!

Una reivindicació molt demanada per aquest Ajuntament i per la qual ens hem d’alegrar tots!!!