Home ACTUALITAT OPINIÓ/ PSPV-PSOE, LES MITGES VERITATS TAMBÈ SÓN MENTIDES
OPINIÓ/ PSPV-PSOE, LES MITGES VERITATS TAMBÈ SÓN MENTIDES

OPINIÓ/ PSPV-PSOE, LES MITGES VERITATS TAMBÈ SÓN MENTIDES

0
0

PSPV-PSOE, LES MITGES VERITATS TAMBÈ SÓN MENTIDES: Durant la passada legislatura el PSPV-PSOE sempre va votar en contra de la pujada de l’IBI.

«El dilluns día 9 de Desembre a les 20 h Ple extraordinari de l’Ajuntament de Carcaixent. Seguirem demanant que no pujen l’IBI»

1.- SENTÈNCIES: De la sentència relativa al Hort del Tacat es van pagar més de 4,5 milions d’euros, la sentència era un poc més de 3,6 milions, però es va tardar dos anys a demanar un préstec per a pagar la sentència, per este motiu es va estar pagant més de 12.000 euros al mes d’interessos. DESÍDIA que paguarem els ciutadans. Proposta: Si s’han de pagar mes sentències podem demanar un altre préstec i no castigar amb més imposats als ciutadans.

2.- FEM: Fa més d’un any que el regidor de Compromís delegat del Servei de fem va dir en una Comissió que havien de convocar una reunió per a parlar del contracte del fem que finalitzava el mes de juny de 2019, mai es va fer esta reunió, no van preparar la nova licitació i ara ens veiem obligats a passar per on ens diga l’empresa, que ja va advertir al gener de 2019 que no volia seguir amb el sistema de recollida, però com no es va fer res, ara té la manilla a la mà per a cobrar el que demane, almenys fins que es decidisquen a fer el treball que hauria d’estar fet des de fa més d’un any. DESÍDIA que pretenen que paguen els ciutadans. Proposta: Baixeu-se el sou i amb l’estalvi se paga el fem.

ALZISAN Ecologico y tradicional

3.- El sou dels funcionaris de l’Ajuntament estava equiparat des de fa anys a altres Ajuntaments amb complements de productivitat (de dubtosa legalitat, però que Compromís no va denunciar en anys, que va llevar en 2015, però que va acabar pagant-lo amb altres complements de tan dubtosa legalitat com els primers). Es va elaborar una nova RLT en l’anterior legislatura (també de dubtosa legalitat) que el PSPV-PSOE no va votar a favor, va ser aprovada per Compromís i eleva els salaris considerablement a uns pocs funcionaris, justament els que més cobraven, perquè els que menys cobren s’han quedat pràcticament igual. Això no és desídia però no millora els serveis municipals, només afavoreix el que continuen fent el que els dona la gana. Proposta: Revisar la RLT i eliminar complements que tenen difícil justificació.

Se us oblida entre els motius de la pujada de l’impost de l’IBI els quasi 200.000 euros d’increment que suposen les retribucions i l’augment de regidors i assessors a l’Ajuntament. Regidors i assessors de Compromís, PSPV-PSOE i Juan Albert.

I a veure si s’entereu d’una vegada que el COST PER A l’AJUNTAMENT (i per a quansevol empresa) DE LES NOMINES DE REGIDORS I ASSESSORS ÉS EL BRUT DE LA NOMINA MÉS LA SEGURETAT SOCIAL, no serveix de res publicar les nòmines, per molt que intenteu embolicar, el COST és el que és, la resta són pamplines. Ah! se m’oblidava, també cal incloure en el cost els consums de telèfon mòbil dels regidors de l’Equip de Govern i assessors, QUE TAMBÉ PAGUEN ELS CIUTADANS.

Altra cosa les comparatives en contabilitat es fan anualment, no d’un mes sols.

Com diu el vostre lema: PROU DE MENTIDES

Ana Calatayud Tortosa

tags: