Home SOCIETAT SOCIETAT/ El problema dels embussos en el polígon d’Albalat
SOCIETAT/ El problema dels embussos en el polígon d’Albalat

SOCIETAT/ El problema dels embussos en el polígon d’Albalat

0
0

Fernando Pascual s’ha citat amb el diputat per a una pròxima reunió on abordar amb deteniment esta problemàtica.

En nom de l’Ajuntament Fernando Pascual ha sol·licitat al diputat de Carreteres una reunió per tal d’abordar el problema dels embussos en el polígon d’Albalat

Aprofitant la visita del diputat de Carreteres, Rafa García, a la seu del PSOE a Alzira, on ha assistit convidat a l’executiva comarcal corresponent al mes de gener, el regidor d’Obres i Serveis Públics, Fernando Pascual, ha sol·licitat una reunió, en nom de l’Ajuntament d’Alzira, amb el diputat per tal de recordar les infraestructures previstes a la nostra ciutat i que encara estan pendents d’execució.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Per una banda, el projecte d’una rotonda en l’encreuament del cementeri i el Forn de Carrascosa, en la carretera de Corbera, així com la necessitat d’actuar en la carretera del polígon d’Albalat per tal de solucionar els embussos que es produïxen diàriament entre les rotondes de la Guitarra i les Fulles.

Cal buscar una solució que exigiria estudiar-ne una alternativa per part dels tècnics, tant de la Diputació com de l’Ajuntament, en pro de trobar una solució al dens trànsit que suporta esta zona de la nostra ciutat.

Fernando Pascual s’ha citat amb el diputat per a una pròxima reunió on abordar amb deteniment esta problemàtica. “No hem deixat de pressionar des que accedírem a les tasques de govern per tal de fer visible un dels problemes de trànsit més preocupants de la nostra ciutat, ja que en esta zona confluïxen els vehicles que es dirigixen a l’Hospital Universitari de la Ribera, la zona comercial de Carrefour i el polígon industrial de la carretera d’Albalat”, segons el regidor.