Home ACTUALITAT SOCIETAT/ L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA INFORMA:
SOCIETAT/ L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA  INFORMA:

SOCIETAT/ L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA INFORMA:

0
0

Passen els dies i arriba una certa normalitat en la societat.

Amb l’arribada de la Fase 2 es restableixen algunes activitats paralitzades a ajornades

S’OBRI AL PÚBLIC

 L’ajuntament de l’Alcúdia obri la totalitat de les oficines al públic, però SEMPRE AMB CITA PRÈVIA. Podeu demanar-la telefonant al 968540266 o al 962543024, en l’horari d’atenció de 9 del matí a 14 del migdia.

ALZISAN Ecologico y tradicional

 L’Oficina Tributària manté el servei d’atenció telefònica al 962543062, i es donarà cita prèvia en els casos estrictament necessaris.

TERMINI EXTRAORDINARI PER A LES AJUDES AL TRANSPORT

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

Amb l’obertura dels procediments administratius de l’Ajuntament de l’Alcúdia, es posa en marxa un termini extraordinari per justificar les ajudes al transport del curs 2019/2020 per a tots aquells/es que no ho havien presentat. Serà necessari presentar una instància general amb una relació de les despeses amb el seu import, i juntament, les factures, rebuts de compra o similars efectuades entre l’1 de setembre de 2019 i el 3 de febrer de 2020.

El termini de presentació d’instàncies en registre general comença demà, 2 de juny, i finalitzarà el dilluns 8 de juny.

FINALITZACIÓ DEL TERMINI D’AMPLIACIÓ DEL PAGAMENT TRIBUTARI

Una de les primeres mesures econòmiques de l’ajuntament va ser ampliar en 2 mesos el primer període de pagament voluntari, que estava al cobrament fins al 3 d’abril i es va allargar fins al 5 de juny. Esta mesura afecta al cobrament de l’impost de vehicles, els guals, ocupació del mercat i primer quadrimestre de fem.  Si no tenen la carta de pagament, o la que tenen la van rebre abans de la mesura d’ajornament, n’han de traure una nova a través de l’Oficina Virtual Tributària, o en servei d’atenció telefònica al 962543062.